Poortdagen…..

Lieve Bloglezers,

Zoals jullie wel weten zijn we op 21 december door de laatste poort gegaan die ons definitief in het watermantijdperk zet.

De afgelopen 10 jaar heeft Sananda trouw de poortdagen aan jullie doorgegeven, maar nu is dat niet meer nodig. Het doel is bereikt, we zitten met z’n allen in het watermantijdperk. Wat inhoud, dat er nu zoveel ondersteuning, Liefde en Licht vanuit de kosmos komt dat we de poortdagen niet meer nodig hebben. Blijf vertrouwen in jezelf, je intu├»tie en de goddelijke energie. De komende maanden zullen er veel dingen naar boven komen die het daglicht niet hebben kunnen verdragen. Blijf bij jezelf en maak je eigen keuzes, laat je niet verleiden tot wat andere vinden dat je moet doen.

Deze blog blijft nog tot 2022 bestaan, en er zullen nog regelmatig artikelen geplaatst worden.

Ik wens jullie een gezond en liefdevol 2021

In Licht en Liefde,

Lizeth Brands

Geef een reactie