HET LICHT GAAT WINNEN…WELKOM IN DE NIEUWE TIJD

Lieve mensen,

Nu ik dit fantastische artikel van Luc van Ewijk hier kan plaatsen wil ik er graag ook een persoonlijke noot aan toe voegen.

Sinds de uitbraak van Covid19 heb ik ook te maken gehad met het gevoel dat er heel veel moeite werd gedaan om mij te ontkrachten, het was wisselend per dag. Ik ben ontzettend boos geweest, heb ook angst gevoeld en gekend, zat tegen depressie aan….maar nu ben ik daar helemaal uit. Ik heb namelijk een manier gevonden om boven de energie, die bewust wordt gecreëerd, uit te stijgen. Ik wil deze techniek graag met jullie delen.

Alles wat je hoeft te doen is deze mantra tegen jezelf te zeggen -IK KIES BEWUST VOOR LICHT EN LIEFDE- gebruik deze woorden bij elk moment dat je voelt dat je in de angst schiet of boos wordt. Gebruik het vooral ook voordat je gaat slapen want dan wordt je het meeste gemanipuleerd. Er komt een rust en vrede over je heen die zo goed voelt.

Wil je een ander zinsconstructie gebruiken dan mag dat natuurlijk ook. Gebruik dan wel de woorden KIES, LICHT, LIEFDE omdat dat de woorden zijn die kracht zetten. Heel veel succes allemaal, zeg het voort, blijf veilig en dicht bij jezelf.

In Licht en Liefde, Lizeth Brands

Het licht gaat winnen….welkom in de nieuwe tijd

Er zijn altijd meerdere waarheden. Het wordt zowel gebruikt voor het goede als het kwade. Het duister en het licht. De cabal met hun agenda en de lichtkrachten.

Het maakt niet uit welke kant we op gaan, want het voelt alsof het licht al heeft gewonnen. Het collectieve bewustzijn heeft een storm nodig om ze uit de comfortzone te blazen. Zo kunnen we onthaasten en ontstressen en stiekem komen we daardoor zo meer in balans. Als we onszelf dat toestaan en onszelf geen slachtoffer maken van omstandigheden. Stiekem genieten we meer van de natuur om ons heen. Nog even en we gaan weer ontdekken hoe prachtig de aarde is. Hoe thuiswerken beter is voor het milieu en files voorkomt. Dat het best lekker is om in je pyjama thuis te werken. Misschien wel in je zwembroek als je pauzeert in de tuin. We ontdekken dat je een feestje ook prima thuis kunt houden, ook met afstand. We leren dat geluk niet van iets anders af hoeft te komen, maar dat wij daar zelf verantwoordelijk voor zijn.

Wees niet bang en vier de toekomst. Het licht heeft al gewonnen. Dat is het enige wat nog niet zichtbaar is omdat er een hoop modder tevoorschijn komt. De onrust en de gekke koeiensprongen van de elite en de media, laten ons zien hoe zij er zelf voorstaan. Met het vuur tot aan de schenen. Meerdere kaarten kunnen worden uitgespeeld en dat is stiekem ook best genieten.

Wees niet bang voor de stormen. Want in het oog van de storm vinden wij onze rust als we even met de storm meegingen en door zoveel informatie alle kanten op werden geblazen. We zullen en horen te ontwaken. We horen onze ogen open te doen en kunnen niet meer wegrennen voor de waarheid. We mogen kijken waar nog nooit eerder licht op heeft geschenen en dat is niet mis.

Ook horen we goed voor onszelf te zorgen. Geen GMO velden meer, geen gif meer in onze groentes en in de voortuin. Of weten we het nog steeds niet?

Met de verhalen over 5G en nog meer gekke ziektes, zie je dat de stormen steeds sterker worden. De stuiptrekkingen worden sterker omdat ze zich in veel angst bevinden nu de mensen opstaan. Het is tegenwoordig best normaal dat je buren weten wie de elite zijn. Dat is ook bewustwording.

De nieuwe tijd is hier gekomen door ons heen en alles komt aan het licht. Het is de bedoeling dat we het duister zien. Het kan niet meer verstopt worden en we mogen ons bewust worden wat hier al eeuwen afspeelt op de aarde. De mensen die slapen zullen hiermee wakker worden geblazen. Terwijl jij en ik ook van onze stoel geblazen worden. En zo surfen we met de golf van informatie terug naar het oog van de storm, en herpakken we weer onze rust en vrede.

Chillen en surfen, wat een bijzondere tijd.

Luc van EwijkGeef een reactie