DE ENERGIE VAN DE MERCURIUS RETROGRADE

Zondag 7 juli 2019

We zijn op weg naar de Mercurius Retrograde terwijl we nog steeds bijkomen van de zeer energieke golven die zich voordeed door de recente Nieuwe Maan & Zonsverduistering.

Degenen die zeer gevoelig zijn voor energie zullen de intensiteit in de sfeer van de afgelopen week of twee gevoeld hebben, door de schaduwperiode die voorafgaat aan de Mercurius Retrograde, en zullen zich wellicht zeer alert, intuïtief en extra gevoelig gevoeld hebben.

Onze emoties kunnen de versnellingen van extreem hoog tot drastisch laag enz…. Het kan ons het gevoel geven alsof we de controle verliezen. We kunnen nog steeds een aantal van de na- effecten hiervan ervaren, echter, over het algemeen zullen deze intense, wervelwind-achtige emoties nu minder worden.

Mercurius Retrograde brengt meestal ons leven uit balans, veroorzaakt onrust, allerlei problemen en strijd, echter het is zo belangrijk om te onthouden dat het allemaal voor ons hoogste goed is – puur zodat ons bewustzijn verhoogd kan worden. We kunnen zien wie en wat we prioriteit geven, waar we onze energie en focus plaatsen en wat uit ons leven verwijderd moet worden.

WE STAAN OP HET PUNT…

We staan op het punt om door vele lagen en door een grote transformatie te gaan en we zijn er meer dan klaar voor. We hebben een grote periode van ziele-groei meegemaakt en zijn nu klaar om alle negativiteit die ons leven in de war hebben gebracht, los te laten, zodat we een nieuwe manier kunnen vinden voor wat de nieuwe realiteit die op ons wacht. Vooral is het zo belangrijk en essentieel om aardig, geduldig en liefdevol te zijn voor onszelf en anderen, terwijl we onze weg vinden door deze zeer opgeladen weken.

Tijdens Mercurius Retrograde kunnen oude emotionele verwondingen naar het oppervlak worden gebracht en we kunnen merken dat we meer dan normaal getriggerd worden door het verleden en pijnlijke herinneringen die opduiken. Het is ook mogelijk dat weer in contact kunnen komen met iemand uit ons verleden of dat we ons ‘gedwongen’ voelen om iemand te bereiken waar we een onbeëindigd hoofdstuk mee hebben. Uiteindelijk kunnen we onze open wonden genezen.

EEN FASE VAN GENEZING

Deze intens gevoelde energie-golven kunnen emotionele reacties veroorzaken waardoor gevoelens vrij komen: ongenezen, ontkende of ongewaardeerde emotionele of psychologische wonden die we misschien willens of onbewust eerder onderdrukt hebben. We gaan door een fase van immense genezing en verjonging.

Hoewel het verontrustend kan klinken om te bdenken dat onze directe en verre situaties worden geschud, is het een vitaal proces zodat dichte, lage vibrerende elementen kunnen worden gehoord en gezien de kans om vrij te komen, zodat onze energie vrij kan stromen.ervlak worden gebracht, zal de huidige energie helpen bij het geven van acceptatie, begrip en vergeving en alle karmische bijlagen aan de situatie zullen op een natuurlijke manier verdwijnen.

Hoewel het verontrustend kan klinken om te bedenken dat onze directe en toekomstige situaties door elkaar zullen worden geschud, toch is het een vitaal proces zodat dichte, lage vibrerende elementen kunnen worden gehoord en gezien en de kans krijgen om vrij te komen, zodat onze energie vrij kan stromen.

SIRIUS – NIEUW BEGIN

Sirius laadt momenteel de zon van onze planeet op, dus zonne-energie zal worden versterkt – zo ook de energie van de maan. Sirius is geassocieerd met een nieuw begin, nieuwe inzichten, nieuw licht, nieuw bewustzijn, en nieuw denken, en brengt er nieuwe niveaus van bewust ontwaken mee.

De golf van lichte golven die afkomstig zijn van Sirius draagt een toestroom van goddelijke wijsheid en geavanceerde kennis van hogere rijken die naar onze planeet stromen, en wanneer geïntegreerd via ons energieveld, om ons bewustzijn te wekken, en ons DNA te activeren en het creëren van een enorme verschuiving en het bevorderen van de zielegroei.

Terwijl deze energie poort open is, infiltreren de stralen van Sirius de planeet aarde en helpen we onze persoonlijke en spirituele evolutie te versnellen.

Deze geschenken geeft de aarde een korte en zeldzame kans (bekend als een “stargate”) om de energie te absorberen van een van de helderste en meest ‘super-geladen’ hemelse lichamen in onze lucht.

DIT IS DE TIJD

Dit is een tijd voor levensverandere en transformerende gebeurtenissen die ons aanmoedigen om te stoppen met uitstellen en snel te werken aan onze doelen en dromen. Het staat bekend als een gunstige periode, waarbij plannen die we al een tijdje proberen te manifesteren, snel en moeiteloos werkelijkheid worden.

Het is ook een tijd om alles te zuiveren dat niet langer in overeenstemming is met onze authentieke zelf. Slechte gewoontes en alles wat destructief is in ons leven – inclusief obsessies, repetitieve denken en giftige relaties – zullen op een natuurlijke manier uiteenvallen. Om onszelf te helpen moet onze focus zijn op het loslaten van gehechtheid aan mensen, bezittingen, of situaties die trauma’s en turbulentie hebben veroorzaakt, zodat we oude patronen van gedrag kunnen overstijgen en naar mooie verbindingen kunnen gaan met hartelijke en authentieke zielen.

Om deze lichtcodes te activeren en te absorberen, is het aanbevolen om elke ochtend en avond te mediteren gedurende deze periode en een harmonische vibratie te behouden, zo dat we gemakkelijk kunnen resoneren en magnetiseren wat het ook is dat we hopen aan te trekken en te ontvangen.

Onze intuïtie zal op dit moment extreem hoog zijn en we zullen vele momenten van deja-vu en synchroniciteit ervaren. We hebben misschien een verhoogde hoeveelheid herhaalde ongewone en toevallige gebeurtenissen gezien die meer dan normaal zijn in de afgelopen weken ter voorbereiding op deze hoog frequentie energie.

De term “synchroniciteit” werd bedacht door Carl Jung en hij legde uit dat regelmatige gebeurtenissen meer zijn dan alleen
“frequente toevalligheden”. Ze komen specifiek om ons te verbinden met ons hoogste potentieel door ons de realiteit te laten zien achter de droom-achtige wereld waar we in bestaan. Het zijn scherpe en plotselinge onmiskenbare schokken die door het universum worden geleverd in de vorm van subliminale berichten. Ze worden gestuurd om ons zachtjes te schudden, zodat we uit de slaap komen en niet meer rond lopen in een slaap-achtige staat.

De reden dat synchronicities zich zo belangrijk zijn, is omdat ze bevestigen dat we precies zijn waar we moeten zijn, of wie we bedoeld zijn om te ontmoeten, op het juiste moment. Wanneer we ons geloof in deze gebeurtenissen plaatsen, zullen we beloond worden door meer van hetzelfde. Elk evenement, of klein of groot, zal ons dichter bij ons unieke en goddelijke hogere doel brengen.

TEKENEN VAN DE RETROGRADE

Enkele eerste tekenen dat deze retrograde van kracht is, zullen gevoelens zijn van vermoeidheid, weerstand, uitputting, en een worsteling om bij onszelf te blijven… We kunnen ons geïrriteerd en lusteloos voelen en ons afvragen wat er aan de hand is.

Als de trillingen ons raken, kunnen we proberen het tegen te houden of weerstand bieden, maar dat zal niet helpen… In plaats daarvan kan het zeer gunstig zijn om onze intuïtie te vertrouwen, vertrouwen in het universum te hebben, mee te stromen en te zien waar het ons wil leiden.

Het is de het beste om in deze tijd licht en voorzichtig te handelen, en het wordt niet aanbevolen, tenzij absoluut noodzakelijk, om levens-veranderende beslissingen te maken tijdens een retrograde. Dit is een tijd voor reflectie, heronderzoek, inzicht, introspectie, en voorzichtigheid. We moeten in evenwicht blijven en en ons rustig voorbereiding op de levns-veranderende tijden die komen.

ALLTIJD VOOR HET BETERE

Retrograde-fasen zijn katalysatoren voor positieve transformatie en stralen enorm krachtige kosmische energie uit die ons leven drastisch schudden en veranderen, waardoor we de kans krijgen om de karmische weg schoon te vegen en dingen volledig rond te draaien – altijd voor het betere.

© Alex Myles


Geef een reactie