Poortdagen Januari 2019

Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen kosmos en aarde dunner is. Poortdagen zijn kruispunten van tijdgolven die de ontvangst van kosmische kennis vergemakkelijken.
Als je met de energie van poortdagen gaat werken, kun je je transformatie- en bewustwordingsproces in een hogere versnelling brengen door je op die poortdagen open te stellen voor kosmische kennis.
Diegenen onder ons die hogere niveaus van gevoeligheid hebben bereikt voor verhoogde energieën voelen deze speciale tijden met veel meer intensiteit. Wees niet verrast als je slapeloze nachten hebt de dag ervoor, de dag zelf, en de dag erna.  Hoofdpijn, hoge of lage energie-ervaringen in je lichaam kunnen ook gevoeld worden rond deze dagen, je grieperig voelen of het wisselend heel erg koud of warm hebben.Geef jezelf een schouderklopje en wees mild met jezelf als je dergelijke gevoeligheden hebt opgemerkt.
Als je het niet hebt opgemerkt, maak er dan een punt van om de kalender na te kijken om te zien of jouw moeilijke dagen samenvallen met nieuwe en volle maan tijden.
Het kalmeert de gedachten als je weet dat je deze symptomen ervaart omwille van je gevoeligheid voor de energieën en omdat de meesters de energieën via je verankeren vanuit de hogere gebieden op deze speciale dagen. Alleen al de mogelijkheid kennen en deze speciale energie-dagen herinneren kunnen ons helpen hier beter mee om te gaan.

Bron: Maya Tzolkin

Mag er zelf nog aan toevoegen dat de poortdagen die op deze pagina vermeld staan niet de GAPdagen van de Tzolkin zijn maar dat deze dagen door Sananda worden doorgegeven via mij! De klachten blijven hetzelfde en soms vallen er dagen met elkaar samen!

TIP!!!: Als de klachten die je hebt na een paar dagen, na de poortdag, niet over zijn is het raadzaam naar je huisarts te gaan.

Note: Er wordt mij regelmatig gevraagd of ik ook consulten geef. Helaas is dat niet meer mogelijk. Sinds Maart 2017 ben ik gestopt met mijn praktijk. Mijn Blog blijft bestaan.

In Licht en Liefde, Lizeth Brands

De poortdagen zijn: (zet ze in je agenda)

3 Jan.

7 Jan.

11 Jan.

15 Jan.

19 Jan.

22 Jan.

26 Jan.


8 Reacties op “Poortdagen Januari 2019”

 1. Yvonne Verhoeven zegt:

  Dank je wel voor alle blogs 2018 inclusief poortdagen informatie, warm bad van herkenning, heel gezonde en lichte jaarwisseling en een fabuleus 2019, vonkgroet Yvonne Verhoeven

 2. Dank je wel Yvonne voor je mooie en lieve woorden.
  Voor jou ook een mooi en gezond 2019.
  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 3. janny boot zegt:

  dank voor de mooie en heldere uitleg van de poortdagen , het valt op zijn plaats , fijne en mooie en liefdevolle 2019 met leermomenten
  lieve en warme groet Janny

 4. Dank je wel Janny voor je mooie woorden. Ik ben blij dat je er zoveel aan hebt!
  HARTe groet, Lizeth Brands

 5. Miriam zegt:

  Waarom staan er op andere sites andere datums?

 6. Beste Miriam,
  Er staan zoveel andere data op het internet omdat het voor iedereen verschillend voelt welke data bij hun past of synchroniseert.
  Voel vooral voor jezelf welke data het beste bij je past en zuiver voelt. Kijk hoe je erop reageerd of niet!!
  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 7. Alina danhof zegt:

  Kun je nog een keer de healingkodes op de site zetten?

 8. Beste Alina,
  Ze zijn opnieuw geplaatst!
  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

Geef een reactie