REGELRECHT NAAR HOGERE DIMENSIES

Met reuzenstappen zijn we over onze levensweg gevlogen. In een sneltreinvaart hebben we oude stukken opgeruimd. We zijn van top tot teen door elkaar geschud. Alles wat we nog vast bleven houden wat ons belastte is net zo lang voor onze neus gehouden totdat we zelf begonnen te zien hoe onzinnig het was om het nog vast te WILLEN houden.

We zijn op glijbanen gezet die ons met een klap in oude traumavelden deden belanden. Onverwachts, onvoorbereid, zodat we er niet op bedacht waren en ons er niet voor konden wapenen. Des te dieper het besef binnen kwam hoe gruwelijk en liefdeloos deze oude ervaringen zijn geweest, en des te sneller oude egomuren afbraken waarachter we onze gewonde ikken zo veilig mogelijk hadden opgeborgen.

We zijn enorm geconfronteerd met onze eigen driedimensionale overlevingspatronen. Steeds weer kwamen soortgelijke scenario’s langs, steeds opnieuw kregen we de kans om onszelf in actie gade te slaan waar we wéér terug gleden in oude patronen en in neigingen om alles zelf in de hand te willen houden en alles zelf te willen bepalen.

Stoom in de ketel

De laatste maanden heeft de Lichtwereld extra druk op de ketel gezet; de ketel waarin de mensheid eeuwenlang gesudderd en gedobberd heeft, voortsukkelend op oude wegen die zo veel zwaarte in ons systeem hebben achtergelaten dat we met lood in de schoenen liepen en velen het vertrouwen in zichzelf en in de mensheid hadden verloren.

Maar innerlijk begon het te borrelen. Innerlijk begon zich lichtkrachten te bundelen die zich niet meer lieten wegdrukken. Diep in ons hart laaide een vuur op dat steeds feller werd; het vuur van verlangen naar LEVEN zoals we ergens wisten hoe het bedoeld was. Leven zoals het in ons Goddelijke DNA geschreven staat, als een belofte van vrijheid, verbinding, veiligheid, vreugde, vrede en liefde.

Moe van alle turbulentie

Velen van ons zijn gammel of doodmoe, voelen zich labiel, huilerig en dan weer hyper, trillend van innerlijke onrust die verbonden is met de grootste reset aller tijden!

We zijn werkelijk aan het ONT-WAKEN! Er is geen weg meer terug, tenzij je besloten hebt om nog meer ervaringen binnen de dualiteit te willen opdoen.

Maar als je voor DIT leven je bereidheid hebt aangegeven om al je oude lasten achter te laten, om zo veel mogelijk oude angsten te doorzien, om alles wat niet in de juiste vorm zat te transformeren, dan is er geen houden meer aan. Dan lig je niet langer voor te weken in de voorwas, maar dender je bijna onophoudelijk door de aardse trommel heen; je zit midden in de hoofdwas en zult er straks brandschoon uitkomen. Van binnen en van buiten.

Duale haken van buitenaf

Zo heftig en intens als de processen zijn, zo diep als de angsten en twijfels en het wantrouwen zich aangediend hebben, zo onverwoestbaar is de kracht en het verlangen naar het Nieuwe Leven, dat zich ook in jou al geworteld heeft. Deze verankering maakt dat je een enorm protest in jezelf kunt voelen naar alles wat zich als duaal aandient.

Op de drempel tussen 3D en 4D kun je nog enorm geraakt en getriggerd worden als mensen vanuit de geleefde illusies in de dualiteit hun haken in jouw veld proberen te gooien. Dit brengt je bij jouw zwakke plekken die nog niet helemaal geheeld zijn. Wees daarbij op je hoede om niet opnieuw met hen de lagere frequentievelden in te zakken en jezelf een deelnemer te laten maken van hun duale spel. Vraag hulp aan je hogere Zelf om je hand vast te houden zodat je niet opnieuw met hen mee zakt naar een lager bewustzijn. Als je het hogere perspectief kunt blijven zien wáárom dit nog gebeurt zul je met winst en groei uit deze situaties komen.

Zelfzorg als nooit tevoor

Oud en nieuw lopen nu bewust door elkaar heen zodat we optimaal kunnen gaan onderscheiden wat ons ware Zelf wel of niet voedt en ondersteunt. Dit kost energie en vraagt echt om rust, tijd, geduld, zachtheid en begrip. Stel geen eisen wanneer iets ‘klaar moet zijn’, maar blijf zo veel mogelijk mee stromen met wat er per dag in jouw leven gebracht wordt.

Er zijn nu tegelijkertijd twee krachtige stromingen gaande die elkaar soms in de weg lijken te zitten, en fysiek is dat heel goed voelbaar. Enerzijds is er een afvoer van oude energie, overtollige ballast, lagere frequenties in de vorm van vergissingen in ons denken die ons vast hielden in het te kleine zelfbeeld. Ons fysieke instrument stond laag afgestemd, op 3D coderingen. We zaten op golflengtes die overeen kwamen met duale programma’s waardoor alles vanuit hogere dimensies ons heel moeizaam kon bereiken. Er zaten te veel stoorzenders om ons heen om de stem van ons Goddelijke Zelf helder op te kunnen vangen. “Voel ik het wel goed? Hoor of zie ik het wel goed?” daagden je uit om steeds bewuster te gaan vertrouwen op hogere leiding.

Anderzijds is er een permanente instroom van kristallen, diamanten, hoogfrequente energie die ons als met een toverstaf aanraakt, en alle duale programmeringen die ons nog tegenhouden zichtbaar maakt. We worden dag en nacht opgetild naar ons ware Wezen, en bemoedigd om vooral de weg van ons Hart te gaan bewandelen. Het is alsof de snaren van ons instrument weer strakker getrokken worden, zodat we in alle opzichten weer zuiver ons eigen Zielenlied kunnen gaan zingen.

Eer jezelf

Maak je keuzes vanuit je Zielenplan, dan voel je je één worden met het koor van hogere Zelven, waarin Opgestegen Meesters, Engelen, Gidsen en overleden dierbaren uit volle borst meezingen en ons zó veel kippenvel bezorgen dat we nooit meer wat anders willen horen.

Jouw Nieuwe Leven is geen toekomstmuziek meer. Het is hier en nu aanwezig om zich voorgoed in jou te verankeren. Dit is een groots en goddelijk geleid proces waar je alle ruimte en tijd voor mag nemen. Eer jezelf om alles wat je geofferd en achter gelaten hebt, om je toewijding, je buigzaamheid en je vertrouwen. Jouw dromen en zielenplan worden werkelijkheid als jij toestaat dat het mag gebeuren.

Mieke Vulink


Geef een reactie