Hemel onder Vuur/Chemtrails

Lieve bloglezers,

Ik heb dit prachtige boek onlangs gelezen en het is voor mij belangrijk genoeg om dit te delen met jullie.

Het boek Hemel onder Vuur is geschreven door Journalist Fred Teunissen en gaat over de Chemtrails in Nederland in het bijzonder en wereldwijd. Het is een boek van Chemtrail feiten en gedegen onderzoek wat hij gedurende 2 jaar heeft gedaan. Geen wollige taal maar begrijpelijk voor een ieder die geïnteresseerd is. Het pakt je meteen. Echt om aan te raden voor wie wil weten wat er werkelijk gebeurt boven onze hoofden. Fred Teunissen laat overduidelijk zien dat het werkelijk gaande is.

Voor niet goed weet wat Chemtrails zijn kijk dan maar eens naar de lucht, dan zie je bijna dagelijks lange witte strepen ontstaan, die daarna uitwaaieren en vervolgens het Weer laten veranderen. Als de zon stralend schijnt zie je ze vaak verschijnen en meestal wordt het dicht bewolkt en gaat het regenen nog dezelfde dag. Het wordt tijd dat we met z’n allen de lucht beter gaan zien en observeren.

Kijk eens wat vaker omhoog!!!

In Licht en Liefde, Lizeth Brands

Je kunt het boek bestellen op de website van Fred Teunissen: http://www.transitieweb.nl/overzicht/

Afbeeldingsresultaat voor hemel onder vuur plaatjes

Geef een reactie