Zonnevlammen activiteit (vanaf 6 september 2017)

Vandaag kwam er een kleine G3 klasse zonnevlam aan op Aarde. Maar wat veel belangrijker is, er was een ontlading van de grootste X klasse zonnevlam in meer dan 10 jaar. De ontlading van uv en x-ray veroorzaakte een korte stroom Black out in Europa, Afrika en… Lees meer in het artikel van spaceweather.com.

En laatste nieuws over deze zonnevlammen: https://youtu.be/pQXu4JmbvzU

Storing electronica
Zonnevlammen kunnen dus Black outs (stroom) veroorzaken, apparatuur kan weigeren, vertragen of kapot gaan, zoals computers enz. Alles wat op elektriciteit loopt heeft daar last van. In het artikel van spaceweather.comstaat dat ze niet verwachten dat deze krachtige X klasse zonnevlam veel problemen zal veroorzaken met electronica. (25-30% kans en 10% kans op globale problemen.

Verstoring energielichamen
Zonnevlammen verstoren ons electro-magnetische energieveld enorm. Je kunt erg hoofdpijn, misselijkheid, draaierig van zijn en je heel vreemd voelen, fluittonen in het oor, wederom mogelijk slecht slapen (klaar wakker van de energieboost van de frequentie versnelling).

Bewustzijnsverruiming
Maar zonnevlammen zijn ook een blijk van bewustzijnsverschuivingen en een mooie kans om weer een sprong te maken in bewustzijnsverruiming, frequentie verhoging en het hart enorm ver openen en intens geluk laten ervaren met soms zelfs bijzondere spirituele ervaringen.

Volle Maan
Zonnevlammen vallen bijna altijd samen met frequentie verhogingen en bewustzijn verschuivingen. En dit is dus astrologische ook meestal terug te vinden. Vanochtend (woensdag 6 september) was de maan exact vol.

Evenwicht herstellen
Dus je kon vandaag wat merken van de kleine zonnevlam, maar vannacht komt er dus een extreem grote zonnevlam aan. Je kunt je energiesysteem herstellen en de frequentie verhoging integreren door de natuur in te gaan of een zonnevlam meditatie te doen, maar mediteren (zijn) met mineralen is ook heel heilzaam.

Succes en welterusten voor zo.
www.inzichten.com

Manuela v/d Kemp


Geef een reactie