21 Aug 2017……en verder

De uitwerking van de Nieuwe Maan en de Zonsverduistering:

IN HET PERSOONLIJKE LEVEN

De Nieuwe Maan- en Zonsverduistering van 21 augustus 2017 inspireert ons om expressie te geven aan onszelf. Om jezelf te laten zien en creatief te zijn. We zien een explosie van YouTube kanalen en andere vormen van expressie. Je kunt mogelijk ook ervaren dat je mislukt bent als je geen expressievorm vindt. Onzekerheid, het gevoel er niet toe te doen, wordt in jezelf voelbaar in zijn of haar volle omvang. We mogen onszelf en onze creaties en onzekerheden omarmen. Wat helder wordt is dat het niet gaat om wat een ander er van vindt, maar wat brengt het jou? Val je samen met jezelf, kun je stromen als geheel of maak je maar een klein stukje van jezelf zichtbaar?

Pijn in bovenbenen en heupen!

Energetisch is het best pittig. Er zijn veel klachten over pijn in de bovenbenen en heupen. Dit is een soort spierpijn of verkramping en heeft te maken met de kosmische energie die sinds eind 2016 instroomt, staat in het dierenriemteken Boogschutter. En Boogschutter regeert astrologisch over de heupen en de bovenbenen. Wat deze Goddelijke stroom van ons wil, is dat we onze bovenbenen en heupen verder openen en overgeven aan de kosmische energie. Deze stroom van de Goddelijke octaaf van Boogschutter vraagt van ons om te durven avontuurlijk te zijn, je over te geven aan het niet weten en gewoon onderweg durven zijn.

Als dat lukt, dan ontspannen de heupen zich en ontstaat er een nieuwe dimensie in de aarde verbinding, die intens voedend en warm is. Het kosmisch geactiveerde mineraal Shiva Lingam kan hierin ondersteunend zijn. Maar is zeker niet het enige mineraal dat hierin werkzaam is. Deze opening van heupen en boven benen is tot eind van dit jaar actief. Daarna verschuift de Goddelijke stroom naar de botten en knieën (Zwarte Maan in Steenbok)

Uit het oude kringetje stappen!

Ook in het persoonlijke leven zijn de vraagstukken van vernieuwing, nieuwe structuren bezig om een nieuwe basis te zoeken in onszelf. Dit kan ervaren worden als een complete verbouwing.

Niets is meer wat het was. Alle sprookjes worden ontmanteld en verantwoordelijkheden worden duidelijk en vragen om actie..

Het oude kan niet meer worden opgelost met herhaling, maar vraagt om nieuwe inspiratie om uit het oude kringetje te stappen en nieuwe vormen te durven laten ontstaan. Wat dit proces van verandering kenmerkt, is vooral niet weten en stap voor stap het avontuur aangaan en hierin durven onderweg te zijn, verbonden met wat er is.

Ook op persoonlijk vlak kun je kiezen voor de losgeslagen, vernieuwende rol. Maar als de omstandigheden het niet toelaten, dan kun je oude verantwoordelijkheden niet zomaar loslaten en overheerst het gevoel dat je de vernieuwing niet kunt bijhouden. Met alle vernieuwing kan de chaos dan enorm zijn, alsof alles voor zichzelf is begonnen en de samenhang zoek is.

En misschien heb je op het ene gebied in je leven de vernieuwende taak en in het andere levensgebied de verantwoordelijke, dragende rol. Beide kunnen dus naast elkaar bestaan in jouw leven.

Vrije structuren

De vernieuwing en nieuwe vormen die gevonden moeten worden zie je op allerlei manieren terug, zoals in woonvormen, relatievormen, financiën, communicatie en werkvormen en nog vele andere levensgebieden. De vormen die we zoeken zijn vrijer, gelijkwaardiger en vriendelijker naar de praktische realiteit, zodat we niet meer een vorm in gedwongen worden. En dat is loslaten, zoeken en een nieuw avontuur durven aangaan, zonder te weten waar dit naartoe zal leiden, maar verbonden met jezelf en met creatieve ruimte voor jezelf.

De energetisch gevorderden onder ons kunnen ervaren dat ze van binnen compleet in verbouwing zijn. Ook op energetisch vlak in ons Multidimensionale systeem is er een grote verschuiving gaande. Ook daar worden oude hiërarchieën van ‘Hoger Zelf’ delen meer gelijkwaardige multidimensionale facetten van jezelf. Ook die autoriteit en leiding komt in het energetische hart te liggen van ons mens zijn.

Het hart omvat alles

Het hart kan namelijk alles omvatten en kan zich met alles verbinden en is daardoor het ideale centrum van ons ZIJN. Vaste Ster Regulus valt samen met deze totale zonsverduistering in Leeuw. Deze ster wordt ook wel het Leeuwenhart genoemd. Het Leeuwenhart inspireert ons op kosmisch niveau om de trotse drager te zijn van het multidimensionale hart en daarmee een moedige leider voor het nieuwe tijdperk te zijn.

Autonoom energiesysteem

We worden geïnspireerd om een nieuw energiesysteem vorm te laten vinden in onszelf. Het nieuwe energiesysteem toetst alles wat van buitenaf komt aan het geheel van wie je bent, met het multidimensionale hart als centrum. Ons complete energiesysteem met verschillende velden en lichamen is bewust en intelligent en weet vanuit intuïtie wat wel en wat niet past in ons bestaan. Daarom zal iets wat zich aandient afketsen of aantrekken, gewoon door te ZIJN. Door toe te staan dat jouw multidimensionale systeem zichzelf reguleert als autonoom systeem. Dit is het geïntegreerde Meesterschap van de energie van deze totale zonsverduistering van augustus 2017. Er is rust en ruimte nodig en momenten van stilte eventueel verbonden met de natuur om deze kracht de ruimte te geven.

We worden in deze energie uitgenodigd om authentiek te ZIJN. Om in eigendom te nemen wat is verworven, geïntegreerd, eigen gemaakt door levenservaring. Oude hiërarchische spiritualiteit is (voor mij) aan het verdwijnen. Hoger zelven wordt multi-dimentionaliteit met jou als heel Wezen in één geheel. We integreren alle losse facetten van wie en wat wij ooit zijn geweest of zullen zijn, in en buiten ruimte en tijd. Dit zijn al onze existenties in de verschillende dimensies. Al deze facetten integreren we in dit menselijke lichaam als één geheel.

Wezen als geheel, brandpunt van het authentieke Zelf

In de ‘nieuwe’ energetisch structuur bepaalt het geheel van de persoon wat er wordt aangetrokken of afgestoten en niet meer het ‘Hoger Zelf’. Dan zijn wij zelfvoorzienend en een autonome en authentieke creator. Een creator die in contact is met andere creators en een co-creatie aangaat in gelijkwaardigheid. Dat is wat ik ervaar wat er met ons aan het gebeuren is. En misschien is het nooit anders geweest en verandert nu het brandpunt van ons authentieke Zelf, waardoor we het nu anders, zonder hiërarchieën waar kunnen nemen.

Wat leven wij in een bijzondere tijd!

Authentieke rijpheid van wie jij bent stroomt met dit geïntegreerde Meesterschap moeiteloos naar buiten. Je valt samen met jezelf, als één geheel. Er komt een verworven geïntegreerde wijsheid vrij in jezelf, gewoon door te zijn wie je bent. Verworven wijsheid hoeft niet altijd geuit te worden, maar is altijd paraat om tot expressie te komen.

Het authentieke van verworven en geïntegreerde wijsheid brengt automatisch natuurlijk leiderschap met zich mee. Dan ben je er helemaal klaar voor!

© Manuela van der Knaap

FRAGMENT UIT HAAR ARTIKEL: www.inzichten.com/…/as…/zonsverduistering-augustus-2017.html


Geef een reactie