Zonnevlammen

Weer pittige tijden met energetische en emotionele updates en openingen met kansen.

Weer zonnevlammen vanaf gisteren 1april. Die van gisteren ging elektromagnetische net langs de aarde. En ook vanochtend 2 april weer een directe en grote zonnevlam. Waarschijnlijk kunnen we er meer verwachten vandaag.

Wat doen die zonnevlammen met de aarde en met ons? Onze cellen zijn opgebouwd uit Electrisch-magnetisch pulsen (atomair niveau). (de aarde ook, net als alle materie) En zo’n zonnevlam heeft dus effect op ons lichaam, maar ook op de emoties. Je kunt hiervan knap uit evenwicht zijn. Ge├»rriteerd, maar ook enorm emotioneel.

Zonnevlammen zijn er meestal als er weer nieuwe grote veranderingen gaande zijn. Dan komt er weer nieuwe kosmische inspirerende energie binnen in ons zonnestelsel. Door de zon, als kern van ons zonnestelsel, wordt deze energie binnengelaten.

Maar als je meebeweegt met de energie door het licht binnen te laten, te ontvangen in je cellen, eventueel rust te nemen, dan kan deze energie je optillen en beweeg je met gemak door blokkades in jezelf heen. Succes

En oh ja, zonnevlammen kunnen ook stroomuitval veroorzaken. Het magnetische veld van de aarde is enorm aan het verzwakken de afgelopen jaren. Daardoor komen deze elektromagnetische pulsen veel directer binnen in ons, maar ook bij andere materie, zoals electronica. Met een steeds zwakker wordend magnetisch veld van de aarde, wordt het risico met het uitvallen van electronica en grote elektriciteit storingen en uitval steeds groter.

Manuela van der Knaap


Geef een reactie