Poortdagen April 2017

Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen kosmos en aarde dunner is. Poortdagen zijn kruispunten van tijdgolven die de ontvangst van kosmische kennis vergemakkelijken.
Als je met de energie van poortdagen gaat werken, kun je je transformatie- en bewustwordingsproces in een hogere versnelling brengen door je op die poortdagen open te stellen voor kosmische kennis.
Diegenen onder ons die hogere niveaus van gevoeligheid hebben bereikt voor verhoogde energieën voelen deze speciale tijden met veel meer intensiteit. Wees niet verrast als je slapeloze nachten hebt de dag ervoor, de dag zelf, en de dag erna.  Hoofdpijn, hoge of lage energie-ervaringen in je lichaam kunnen ook gevoeld worden rond deze dagen, je grieperig voelen of het wisselend heel erg koud of warm hebben.
Geef jezelf een schouderklopje en wees mild met jezelf als je dergelijke gevoeligheden hebt opgemerkt. Als je het niet hebt opgemerkt, maak er dan een punt van om de kalender na te kijken om te zien of jouw moeilijke dagen samenvallen met nieuwe en volle maan tijden.
Het kalmeert de gedachten als je weet dat je deze symptomen ervaart omwille van je gevoeligheid voor de energieën en omdat de meesters de energieën via je verankeren vanuit de hogere gebieden op deze speciale dagen. Alleen al de mogelijkheid kennen en deze speciale energie-dagen herinneren kunnen ons helpen hier beter mee om te gaan.
Bron: Maya Tzolkin

Mag er zelf nog aan toevoegen dat de poortdagen die op deze pagina vermeld staan niet de GAPdagen van de Tzolkin zijn maar dat deze dagen door Sananda worden doorgegeven via mij! De klachten blijven hetzelfde en soms vallen er dagen met elkaar samen!
In Licht en Liefde, Lizeth Brands

De poortdagen zijn: (zet ze in je agenda)

3 April.

8 April.

11 April.

17 April.

22 April.

27 April.


4 Reacties op “Poortdagen April 2017”

 1. Astrid zegt:

  Ik wil je graag volgen omdat de artikelen met mij resoneren.
  Ik kan alleen niks vinden om mij in te schrijven voor email of via Facebook
  Help wat nu?

 2. Beste Astrid,

  Het klopt je kunt niets vinden over mij. Ik zit niet op facebook of andere sociale media. Ik heb ook geen website of nieuwsbrief.
  De blog is het enige wat ik doe op dit moment.

  In Licht en Liefde, Lizeth

 3. Yvon zegt:

  Beste Lizeth ik vind je berichten over de energieën en poortdagen per maand erg fijn, ik voel het allemaal, ben deze maand voor en tijdens de poortdag erg beroerd, misselijk, overgeven of die neiging de hele dag en acute knallende hoofdpijn. Heb je tips ik wil dit graag accepteren dat is wat is l, handig is anders want ik kom die dagen tot niets, slapen eten als het lukt en rusten. Ik hoop van je te horen, Stralende Groet Yvonne Verhoeven.

 4. Hallo Yvonne,
  Zorg er in ieder geval voor dat je goed geaard bent. Durf jezelf compleet over te geven en laat alle controle los.
  Sta in het NU en spreek met jezelf af dat het morgen weer over is.
  Ik doe dat zelf ook en het helpt altijd. Zo kun je makkelijker in de flow blijven.
  Heel veel sterkte,
  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

Geef een reactie