WAAROM IK ME GEEN ZORGEN MAAK OVER TRUMP

Zoals ik het zie is het “systeem” (kapitalisme, democratie, globalisering) waar we nu in leven tot een einde aan het komen. De economische crisis van 2008, de Brexit, “terrorisme” en nu deze verkiezing zijn voor mij heel duidelijke signalen dat de huidige staat van het collectieve leven aan het vervallen is.

Heel concreet – iedereen is diep ongelukkig. We hebben meer dan ooit! We zijn rijker, gezonder, gelukkiger en vrediger dan ooit – maar zoveel mensen zijn niet tevreden met hun leven. Dit betekent voor mij dat er iets “mis” is met de status quo. Het kan beter. En wij gaan nu toe naar een betere wereld.

We geloven dat we in een vrije, democratische wereld leven. Dit is totaal niet het geval. We zijn allemaal nog steeds slaven van geld en macht. Hier moet verandering in komen. Een revolutie.

Vroeger ging dat met veel moord en doodslag. Gelukkig is de overgang nu enigzins vrediger. Het geweld is meer emotioneel dan fysiek. Alle angst die je voelt, de pijn, het verdriet, de woede, dit is onze collectieve emotionele paniek. We kunnen niet zo langer doorgaan. Het wordt té pijnlijk om nog langer zo te leven.

De situatie is aan het overkoken. Een gigantische verandering is nu aan het plaatsvinden.

Ik heb dit persoonlijk herhaaldelijk meegemaakt in mijn leven. Jij waarschijnlijk ook. Wanneer je de pijn, de angst echt kunt voelen; Wanneer je de paniek kunt toestaan en vanuit bewustzijn kunt bekijken – wordt je wakker. Je realiseert je dat er andere mogelijkheden zijn. Dat je niet hoeft te lijden. Je hebt de mogelijkheid om Liefde te kiezen. Wanneer je kiest voor liefde, verdwijnt de pijn en de angst van zelf. Dat is wat er nu aan het gebeuren is.

Steeds meer mensen kiezen Liefde. Een Groot Ontwaken is aan het plaatsvinden.

Om het geheel Collectief van de mensheid te ontwaken, is er meer overkoken nodig. Meer chaos, meer angst, meer paniek. Paniek is de katalysator voor Ontwaken.

Met Hillary Clinton was het proces nog langer uitgesleept. Hillary was de mogelijkheid waarbij het allemaal nog wel oké was. Met Trump niet. Trump brengt absolute chaos en extreme frictie (dit zie je ook in zijn design). Hij zal de planeet laten overkoken.

Hoe sneller de verandering, hoe beter. Want we zullen er niet aan doodgaan. We zullen gewoon blijven bestaan. Deze Planeet is Vastberaden om te leven. En wij zijn deze planeet. We zullen wakker worden en zien dat het niet nodig is om te lijden. We hoeven helemaal niet ongelukkig te zijn met ons leven. We kunnen genieten van het leven.

Het “doel” van het leven is Zelf-Bewustzijn. Wij zijn de vehicles waardoor het universum, en onze planeet, zichzelf ervaart – bewust is. We gaan nu naar een Hoger Bewustzijn en de chaos en frictie die Trump brengt zal hiervoor een katalysator zijn.

Daarom ben ik heel blij dat dit gebeurt. Ik zie een nieuwe wereld voor me. Een wereld waarin we uitgaan van overvloed, in plaats van tekort. Een wereld waar elke individu volledig vrij is om te kiezen hoe ze hun leven willen leiden. Een wereld waarin we met elkaar verbinden vanuit het weten dat er altijd liefde is – niet vanuit een angst om niet geliefd te worden.

Elke “ramp” is een nieuwe stap in de richting van deze wereld. Zo deze verkiezing ook.

Bron: Eraani


3 Reacties op “WAAROM IK ME GEEN ZORGEN MAAK OVER TRUMP”

 1. Madelon zegt:

  Hoi Lizeth, ik had de vorige keer een berichtje geplaatst onder je blog van 24 oktober maar hij is verdwenen? Ik hou al een tijdje deze blog in de gaten, heel interessant en spiegelbaar, voor mij in ieder geval.
  Ik heb vraag.
  Ik hoorde vandaag dat de maan vanavond om 17.21 uur Nederlandse tijd het dichtst bij de aarde staat in 70 jaar. Wat houdt dit precies in?
  Groetjes Madelon

 2. Hoi Madelon,

  Ik heb een artikel geplaatst over de Super Maan. Ik hoop dat dat je vraag beantwoord.

  In Licht en Liefde, Lizeth

 3. Madelon zegt:

  Dankjewel!

Geef een reactie