Er zijn geen bomen op aarde!

Lieve mensen,

Als je je aangetrokken voelt en nieuwsgierig bent wat de titel eigenlijk inhoud en betekent, kijk dan vooral naar deze video.

Het is gemaakt door een Rus. Het is geen professionele docu maar wel een video met veel liefde en aandacht gemaakt. Het is een duidelijke uitleg.

Ook al versta je het Engels niet goed, kijk vooral, omdat er veel voorbeelden worden gegeven met plaatjes waardoor je het toch begrijpt.

Het is mind blowing en geeft een totaal andere kijk op de wereld waarin we NU leven en je doorziet de Hoax waarin we met z’n allen in zitten.

Ik heb hem zelf al twee keer bekeken….het kwam zo bij me binnen….wil het graag met jullie delen.

De film is in het Engels en duurt 1 uur en 17 min….neem er dus je tijd voor om er naar te kijken.

Ik wens je veel kijk plezier!!!

In Licht en Liefde, Lizeth Brands2 Reacties op “Er zijn geen bomen op aarde!”

 1. Lieve Lizeth

  Nooit eerder heeft een video me zo geraakt… alsof mijn hart door midden brak, er zijn geen woorden voor. Eigenlijk is het te erg om te kunnen geloven, maar dit is te groot om geheim te laten. Dus heel erg bedankt voor het delen van deze video, heb hem ook meteen op mijn blog gezet.

  Liefs Marieke

 2. Lieve Marieke,

  Dank je wel voor je reactie. Ik ben er heel blij mee. Hoe meer mensen het gaan zien des te beter. Het zien van deze video heeft op mij ook zo’n diep effect gehad.
  Eerst was ik heel verdrietig en daarna ontzettend boos.
  Vooral de energie van moeder Aarde kwam heel erg bij me binnen. Er wordt wat afgeklooit op en met moeder Aarde… het is nooit gestopt…zo respectloos. Puur voor de delfstoffen!
  Toen deze emoties waren afgezwakt kreeg ik een beter plaatje te zien. De energie van deze giant trees and plants zijn nog steeds hier op aarde aanwezig. Daarom gaan mensen ook zo graag naar de bergen. Als je erop intuned en visualiseert dan kun je de bomen en planten weer zien en liefdevolle energie ernaar toe sturen. Het heeft me heel gemaakt.
  De film Avatar is dus geen fictie…het is een kopie van wat er ooit hier gebeurt is en nog steeds gebeurd. Het enige verschil is dat de goede het gewonnen hebben van de kwade.
  Wie weet zijn wij daar met z’n allen toe in staat om het eindelijk te laten stoppen.

  In Licht en Liefde, Lizeth

Geef een reactie