Het Ontwakende Christus zaad!!en de gevolgen daar van

Fysieke ongemakken en verplaatsende pijn, in hoofd, in de nek, de schouders en de rug. Dit is het gevolg van intense veranderingen op je DNA-niveau als het “Christus zaad” in je ontwaakt.

Ook dit is van voorbijgaande aard.

Diepe innerlijke droefheid voelen voor geen ogenschijnlijke reden. Je bent je verleden aan het loslaten (dit leven en andere) en dit veroorzaakt het gevoel van droefheid. Het is vergelijkbaar met de ervaring te verhuizen uit een huis waar je vele, vele jaren gewoond hebt naar een nieuw huis. Ook al wil je heel sterk in het nieuwe huis intrekken, toch is er droefheid over het achterlaten van herinneringen, energie en ervaringen die verbonden zijn met het oude huis. Ook dit is van voorbijgaande aard.

Huilen zonder ogenschijnlijke reden. Vergelijkbaar met hierboven. Het is goed en gezond om je tranen te laten lopen. Tranen wassen de ziel en maken ruimte voor plezier

Het helpt de oude energie binnen in je los te laten. En meer ruimte maken voor NAASTENLIEFDE en VERANDERINGEN in je.

Ook dit is van voorbijgaande aard.

Plotse verandering in je baan of je carrière. Een veel voorkomend, normaal symptoom. Naarmate je verandert, veranderen ook de dingen rondom jou. Wees niet bezorgd over het vinden van de “perfecte” baan of carrière op dit moment. Ook dit is van voorbijgaande aard. Je bent in een overgangsfase en het kan goed zijn dat je verschillende keren van baan verandert vooraleer je die baan vindt die past bij je passie. Of er vinden veranderingen plaats in je, waardoor je bepaalde cursussen wil volgen of in je leef situatie.

Of het uitstappen uit familierelaties. Je bent verbonden met je biologische familie, door oud karma. Wanneer je uit het rad van karma stapt, komen de banden van oude relaties ook vrij. Het zal lijken alsof je wegdrijft van je familie en vrienden. Ook dit is van voorbijgaande aard. Na een tijd, zal je misschien een nieuwe relatie met hen aanknopen, als dat aangewezen is. Maar die relatie zal gebaseerd zijn op de nieuwe energie zonder de karmische gehechtheden.

Ongewone slaappatronen. Het is goed mogelijk, dat je dikwijls zal wakker worden tussen 2 en 4 uur ‘s nachts. Er is heel wat werk gaande in jezelf, en daardoor wordt je vaak wakker om even “op adem” te komen. Maak je geen zorgen. Als je niet opnieuw in slaap kan raken, sta op en doe iets, eerder dan in bed te liggen en je zorgen te maken over menselijke dingen. Ook dit is van voorbijgaande aard.

Intens dromen. Het kan zelfs gaan over dromen van oorlog en gevechten, dromen over achtervolgingen of monsters. Je bent letterlijk de oude energie in jezelf aan het loslaten en die energieën uit het verleden worden dikwijls gesymboliseerd door oorlogen, er van doorgaan om te ontsnappen, en angstaanjagende personen.

Ook dit is van voorbijgaande aard.

Fysieke desoriëntatie. Soms zal je, je heel on-geaard voelen. Je zal “ruimtelijk uitgedaagd” worden door het gevoel, alsof je niet met je beide benen op de grond kan staan, of dat je tussen twee werelden wandelt. Hoewel je bewustzijn overgaat naar de nieuwe energie, hinkt je lichaam er soms achteraan. Breng meer tijd door in de natuur om de nieuwe energie te helpen aarden in jezelf. Ook dit is van voorbijgaande aard.

Meer “praten met jezelf”. Je zal merken, dat je vaker gaat praten met je Zelf. Je zal plots gaan beseffen, dat je het laatste half uur net heel wat afgekletst hebt met jezelf. Er speelt zich een nieuw niveau van communicatie af in je wezen, en je ervaart het topje van de ijsberg met het praten met jezelf. De gesprekken zullen veel vuldiger worden, en ze zullen vlotter worden, samenhangender en rijker worden aan inzicht. Je bent niet gek aan het worden, je bent gewoon Shaumbra die in de nieuwe energie aan het stappen is. Weet dat aan allengewerkt word, door de nieuwe DNA, BEWUSTZIJNS VERANDERINGEN , LIEFDE IN DE HARTEN teweeg brengt, allemaal voorbereidingen op de nieuwe vredige harmonieuze liefdevolle samenleveing.

Gelswinde Koster


Geef een reactie