Dromen en Visioenen

Een droom bestaat uit beelden en geluiden die je ervaart terwijl je slaapt. Dromen zijn een belangrijk onderdeel van de slaap, en doe je gemiddeld vier tot vijf keer per nacht. Je droomt om je levenservaringen te verwerken en een plek te geven. Het komt vaak voor dat als je wakker wordt, je een droom niet kunt herinneren of dat je je niet bewust bent van de droom. Maar je droomt echt elke nacht – zelfs dieren dromen – om de ervaringen van je dagelijkse leven een plek te geven.

Je droomt dus om je dagelijkse bezigheden te verwerken, dat wat je overdag hebt beleefd, dat wat je hebt gevoeld, gezien, gehoord, maar ook wat je op emotioneel gebied bezighoudt en bezig hield. En natuurlijk droom je ook om je onderbewuste ideeën, plannen, wensen en creatieve ideeën tot uiting te laten komen en, niet te vergeten, informatie te vinden om antwoorden te vinden. Je verwerkt ook negatieve ervaringen, twisten, twijfels, jaloezie, een verloren geliefde of je meeste diepe, ware gevoelens. Zonder deze manier van verwerking kun je niet goed functioneren. Daarnaast geven dromen een ‘hint’ naar de toekomst: wat wil je nog leren of beleven in je leven?

Als je droomt gaan je hersenen werken, opruimen en structureren om zo weer ruimte te creëren voor nieuwe informatie die je de volgende dag ontvangt en waar je van leert. Zo voorkom je mentale overbelasting en daarom is slaap heel erg belangrijk.

Slapen doe je in verschillende fases. De lichte slaap, de Remslaap, is een de afkorting van Rapid Eye Movement, en wordt gevolgd door de non remslaap. Dromen doe je voornamelijk tijdens de remslaap en slechts 1 of 2 minuten in de non remslaap. Slapen kun je verdelen in doezelen, lichte slaap gevolgd door diepe slaap, delta slaap en als laatste de remslaap.

- Tijdens het doezelen heb je je ogen dicht en zak je steeds verder weg in een lichte slaap;

- Lichte slaap is de eerste echte slaapervaring van ongeveer een half uur;
- Diepe slaap en delta slaap is ook weer een half uur slaap maar dan echt diep; hierin kom je tot rust;
- Tenslotte gaat deze over in de remslaap, waarin je dus droomt.

De eerste 3 uur slaap je veel en maak je weinig remslaap mee en vaak kun je je dit niet herinneren. Na 4 uur slapen neemt de echte slaap iets af en worden we bewuster van dromen. Maar pas na 6 uur slapen kun je je dromen bewust herinneren omdat je diepe slaap afneemt en je meer remslaap ervaart.

- Baby’s slapen ongeveer 15 per dag en daarvan is de helft remslaap;
- Peuters slapen ongeveer 12 uur en daarvan 3 uur remslaap;
- Als we 9 jaar zijn hebben we minder slaap nodig, ongeveer 10 uur en daarvan is 2 uur remslaap;
- Volwassenen slapen gemiddeld 8 uur en daarvan is 2 uur remslaap;
- Oudere mensen slapen nog maar 6 uur per nacht en daarvan is 1 uur remslaap.

We dromen niet veel ten opzichte van het aantal uur dat we slapen, het komt dus ook veel voor dat we ons de dromen niet kunnen herinneren. Het komt ook vaak voor dat de dromen geen echte waarde hebben om te duiden, maar alle kleine dromen bij elkaar geven je wel inzicht in hoe je je voelt en wat je wilt in je leven, of welke obstakels je hebt overwonnen.

Echte vrouwendromen
De cyclus van het vrouwenlichaam heeft invloed op de dromen van de vrouw; tijdens de menstruatie droomt de vrouw anders en vaak komt de kleur rood en stromend water er in voor. Maar ook dromen over verlies, sterven en verwondingen komen voor.

Zwangere vrouwen zijn heel gevoelig voor dromen en ze gaan vaak over vruchtbaarheid zoals zwemmen in water, vissen, kikkers of een ex-geliefde. Ook droomt de vrouw meer omdat ze ook meer slaapt, en ze beleeft het veel intenser omdat het lichaam aan het veranderen is. Dromen tijdens de zwangerschap is dan ook een weerspiegeling van wat de vrouw lichamelijk doormaakt. Zwangere vrouwen dromen vaak over hun moeder en over babynamen. Maar ook angstdromen dat er iets mis gaat tijdens de zwangerschap komen voor.

Baby’s en peuters
De dromen van baby’s en peuters gaan vaak over de baarmoeder, of over de emoties en trillingen die ze daar hebben opgedaan. Maar natuurlijk dromen baby’s en peuters ook over de gevoelens en de bescherming van vader en moeder die wordt ervaren.

Kinderen
Kinderen dromen vaker per nacht en intensiever dan volwassenen dat doen. En vooral heel fantasierijk: een landschap dat kinderen creëren, duidt op verlangens wat ze gehoord hebben en gezien of gelezen hebben van andere kinderen. Maar vergeet niet dat kinderdromen ook ergens uit voortkomen; bijv. zich buitengesloten voelen, gepest worden, aanpassingsproblemen hebben, of niet op de juiste school of plek zitten. De fantasie is dus om zichzelf te beschermen tegen de buitenwereld. Niemand kan deze fantasiewereld benaderen of aanvallen omdat ze deze zelf hebben gecreëerd.

Dromen dieren ook?
Zoogdieren dromen, en ze dromen om dezelfde reden als de mensen over alles wat ze hebben meegemaakt en dat wat ze verwerken om nieuwe informatie op te kunnen nemen. Reptielen en vissen dromen niet.

VISIOENEN

Visioenen zijn beelden die je ervaart en die je door krijgt via je derde oog, ook wel je geestesoog genoemd.
In veel gevallen ervaar of beleef je een situatie als toeschouwer en heb je er zelden invloed op. Een visioen hebben is zeer indrukwekkend, in de zin van het ervaren van extreme veranderingen, een andere tijd, andere mensen, soms zware emoties en gevoelens, en vaak ruik je ook andere geuren die je niet kent en spreek je een andere taal.

Je ontvangt een visioen als je in een specifieke of persoonlijke, geestelijke staat bent, volledig van de buitenwereld afgesloten. Visioenen kunnen opgeroepen worden tijdens een meditatie of geestelijke bijeenkomst, een tranche en hypnose of tijdens het luisteren van persoonlijke muziek. Ook beelden kunnen een visioen oproepen.

- Toekomstvisioenen gaan vaak gepaard met het zien van totaal nieuwe omgevingen over de toekomst, misschien zelfs wel het zien van de dood, een geboorte, emoties, angst, verdriet, obstakels en nieuwe relaties en geuren die je niet kent, maar wel een plek kunt geven.
- Visioenen uit je verleden, of uit een vorig leven gaan vaak gepaard met extreme verschuivingen van tijd van de 21ste eeuw naar het verre verleden, maar ook emoties, verdriet, angst en andere geuren en gevoelens die je niet kunt plaatsen maar wel een plek kunt geven.

Visioenen zijn zeer indrukwekkend en blijven je dan ook erg lang bij. Ze hebben invloed op je gevoelens en emoties. Maar het belangrijkste is dat visioenen voortkomen uit je pure ware ‘ik’, je ziel, je diepste wezen die je een boodschap wil doorgeven zodat je er naar kunt handelen en van kunt leren.

Wat is dan het verschil tussen dromen en visioenen?
Dromen doe je als je slaapt om je emoties van overdag te verwerken. Soms kun je bewust je droom bijsturen, maar een visioen kun je gewoon op klaarlichte dag hebben en kun je ook bijna niet besturen of beheersen. Maar het grootste verschil is dat een visioen altijd realistisch is of kan worden. Het is vaak iets wat al gebeurd is in dit leven, of misschien in een vorig leven; of het is iets wat nog op je pad moet komen in dit leven of in een volgend leven. Dromen zijn daarentegen een verwerking van je dagelijkse leven en beslommeringen, en dus een weerspiegeling van hoe je nu of in het korte verleden in het leven staat.

De overeenkomsten tussen dromen en visioenen.
Zowel visioenen als dromen zijn beelden, ervaringen, indrukken en emoties uit je diepste innerlijk, die je een antwoord geven op al je vragen en twijfels, emoties, problemen en je gevoelens. Maar vooral de symbolische betekenis die er aan verbonden is komt overeen bij dromen en visioenen. De beelden en de symbolische uitleg kunnen je helpen om een eerste stap te zetten op zoek naar je diepste antwoorden, verlangens, vragen en gevoelens.

http://www.dromen-visioenen.nl/dromen-en-visioenen-uitleg-a-tot-z


23 Reacties op “Dromen en Visioenen”

 1. Fraipont Fabienne zegt:

  Hallo,
  Mijn naam is Fabienne en heb een visioen gehad verleden vrijdag.
  Het ging over dat ik een goede vriend zag die ik van in het jaar 1993 niet meer gezien heb. Ik ging wel geregeld nog op bezoek bij zijn mama!
  Kunnen jullie mij zeggen waarover mijn visioen ging?

  Vriendelijke groetjes vanwege Fabienne uit Belgie

 2. Dag Fabienne,

  Hoogst waarschijnlijk ga je deze goede vriend weer ontmoeten.

  In Licht en Liefde, Lizeth

 3. Wendel zegt:

  Hi Lizeth Brands,

  10 jaar geleden kreeg ik een visioen waarin een vrouwelijke
  ex-collega verscheen. Haar naam is Lucia Weymaere.

  In die droom liep en keek zij heel spontaan,alleen weet ik
  niet wat dat visioen waarin zij verscheen mij wilde vertellen.

  Maar zij liet 7 jaar geleden via social media Hyves weten dat zij
  niks meer met mij te maken wilt hebben en gelukkig is met haar
  partner.

  Gezien mijn artistieke bezigheden zoals met muziek als singer/songwriter,
  boeken schrijven en kunst die ik doe zonder hoge verwachtingen.
  Hoeft zij mij niet te benaderen mocht ik succes krijgen en financieel
  veel ruimer zitten.

  In de zomer van 2009 toen woonde ik net in Rotterdam zat ik op
  een klaarlichte middag een pornofilm te kijken.
  Ineens viel ik heel even in slaap en toen verscheen er weer een
  vrouw in mij visioen,haar naam is Elsbeth van Donselaar-Tasseron.

  Zij was een toenmalige begeleidster op de Forensische Schakel Unit
  waar ik destijds zat.
  Blijkbaar mocht ze mij alleen vraag ik mij af of het niet allemaal
  huichelarij was.
  Want zij is al een aantal jaren getrouwd.

  Lizeth,wat is uw verklaring over deze twee visioenen?

 4. Beste W Barnet,

  Mijn verklaring is; dat je je meer mag richten op je eigenlijke vrouwelijk zelf. Ieder persoon heeft een mannelijke en een vrouwelijke kant.
  Bij de mannen is het mannelijke meer ontwikkeld (ratio) en bij de vrouwen meestal het vrouwelijke (gevoel). Om geheel in balans te zijn met beide kanten is het belangrijk dat je aandacht schenkt aan beide kanten. Dus als je bijv. je gevoel compleet afsluit dan sluit je ook je vrouwelijke kant geheel af. Je bent dan uit balans.

  Dat is waarschijnlijk het geen deze 2 vrouwen je duidelijk proberen te maken.

  In Licht en Liefde, Lizeth

 5. Wolf zegt:

  lizeth brands

  deze mensen hebben soms visioenen maar, ik heb die elke nacht.
  Vorige nacht had ik het visoen dat iemand was gevallen , en die nacht zag ik ook nog auto ongeval.
  beide zijn gebeurt en dit gebeurt elke dag met mij, 2-3 visioenen per dag al van sinds 2 jaar geleden, is dit normaal?

 6. Beste Wolf,

  Voor mijn gevoel staat je kruinchakra veel te ver open. Je zou je kruinchakra ook kunnen sluiten.
  Visualiseer dat je in je kruinchakra staat en kijk naar boven. Visualiseer dat luiken je kruinchakra dicht doen.
  Dit zou je voor het slapen gaan, kunnen doen.

  Veel succes,
  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 7. Mon zegt:

  Ik zit met het volgende:al eerder gedroomd dat ik door een gele deur moest en een aantal jaren later ging ik die deur door.
  Nu dat mijn man zijn bankrekening liet zien en daar stond een gigantisch bedrag op meer dan 1 miljoen. Daarna deden we auto wissel. Ik reed in zijn werk auto waar hij heel zuinig op is en niemand. In mag rijden. Hij ging in mijn auto. Ik reed met zijn auto bijna met de zijkant tegen zijkant muur maar corrigeerde mij en mijn man gaf aan dat ik het wel kon.
  Lizeth wat zou dit visioen betekenen?

 8. Beste Monique,

  De kleur geel staat voor je zonnevlecht chakra en betekent dat je meer het licht in jezelf mag gaan zien.
  Je droom geeft aan dat je meer zelfvertrouwen mag gaan ontwikkelen en niet onzeker hoeft te zijn want je kunt het gewoon.

  Veel succes,
  In Licht en Liefde, Lizeth

 9. Ayla Blokker zegt:

  Hey,
  Ik moet er even wat bij u kwijt. Ik hoop dat u mij kan helpen. Volgens mij sinds Mei heb ik af en toe last van visoenen van toekomst.

  Visoen 1: In Mei. Ik droomde dat ik Harry Potter stempels kreeg van iemand. Die kreeg ik in een kleine ruimte met een tafel en een stoel erbij. Ik weet alleen niet meer of het er 3/4 stempels waren.

  Realiteit
  En een paar maanden later kreeg ik die stempels van een gymleraar van school en hij gaf het mij precies in de dezelfde ruimte als in mijn droom.

  Visioen 2: Ergens in Juni. Ik droomde dat ik in een kooklokaal zat met andere leerlingen. Opeens zei mijn kookjuf voor de grap dat ik een killerclowns-masker moest gaan dragen en dat was erg grappig.

  Realiteit
  Precies dezelfde grap als in mijn droom. En toen ze het had gezegd had ik erg gevoel dat ik dit eerder had meegemaakt. Maar dat was dus in mijn droom al een keer gebeurd.

  Visoen 3:
  in zomervakantie. Ik droomde dat ik buiten was met 3 andere leerlingen van school. Een klasgenoot zei iets ik weet niet meer wat precies. Ik weet nog wel dat ik daarna een wit achtergrond droomde en dat er iets geschreven stond, wat wazig was. Een paar tellen stond er nog, maar daarna werd het weer uitgeveegd en werd er iets anders ervoor in de plaats geschreven.

  Realiteit
  (Afgelopen woensdag) Wat die persoon zei wat ik niet meer weet, zei ze wel precies hetzelfde als in mijn droom. En die andere leerling schreef haar naam dus in het zand en veegde het niet veel later weer uit en schreef in plaats daarvan: afblijven.

  Ik zou graag willen weten hoe het kan dat ik visoenen krijg.

  Wat ik wel merk is:
  - Visioenen zijn goed zichtbaar. Ik kan goed zien waar ik ben.
  - Er komen gingen terug in mijn visoenen, wat werkelijkheid word.
  - Ik denk dat het komt, als ik dan erg zenuwachtig voor iets ben, dat ik dan visoenen krijg.
  - Ik was wel in ergens in Mei zenuwachtig voor een reken examen.
  - In Juni was ik zenuwachtig voor het kookexamen.
  - En ergens in de zomervakantie was ik zenuwachtig voor mijn nieuwe klas en hoe het zou gaan op het MBO.

  En gisteren was ik samen gaan eten bij mijn oom en tante. Samen met mijn moeder en Mila. We kregen een taart als toetje en er zaten vruchtjes op, ik wist niet wat het was, maar er ging opeens een woord door mijn hoofd dat het kumquat was. Vlak daarna zei mijn tante dat het idd kumquat was… En maakte een familielid een grap over kumquat… Ik had niet het gevoel zoals bij de vorige visioenen dat ik het eerder had meegemaakt…

  Misschien heb ik dat eerder gedroomd van dat etentje van gisteren, maar ik kan het mij niet meer herinneren

  Ik hoop dat je mij kan helpen.
  Groetjes Ayla

 10. Beste Ayla,

  Dank je wel voor je mooie en uitgebreide beschrijving van je ervaringen. Wat ik er over kan zeggen is dat je door de vernieuwende energie en je hoogsensitiviteit steeds beter de dingen gaat waarnemen en zien. Voor mijn gevoel heeft het niets met zenuwen te maken, het past helemaal in het plaatje van de overgang naar de vijfde demensie die wij als mensen op dit moment ondergaan(wakker worden). Wees er dus vooral niet bang van, jij hebt paranormale aanleg en door je hoogsensitviteit en de vernieuwende energie wordt dit extra bij je aangewakkerd. De bedoeling van de vernieuwende energie is ook dat je steeds meer je werkelijke zijn mag zijn….die je vanuit de bron werkelijk bent. Geen manipulatie meer van buiten af maar werkelijk van binnenuit jezelf zijn en dat ook durft te zijn en daar hoort voor jou ook deze ervaringen bij.
  Ik wil je graag als tip meegeven dat het misschien een goed idee is als je je dromen/visioenen opschrijft met de uitkomsten erbij. Dan kan je je ervaringen loslaten en op elk gewenst moment weer teruglezen/terughalen. Anders krijg je zoveel aan je hoofd dat het steeds moeilijker voor je wordt om je ervaringen te verwerken op aards niveau. Een opschrijf blok op je nachtkastje of bureautje zodat je als je wakker wordt het meteen kan opschrijven.. al is het midden in de nacht….dan kun je daarna weer lekker gaan slapen.
  Wees vooral ook heel goed geaard op energetisch niveau en daar bedoel ik mee dat je je voor stelt dat je een boom bent en dat er wortelen van de boom zo diep mogelijk de aarde ingaan. Het is aan te raden dit elke ochtend te doen voor dat je met de dagelijkse dingen begint. Maak er een gewoonte van en je zult zien dat je veel beter grip krijgt op de dingen die met je gebeuren en waarschijnlijk ga je ook minder visioenen krijgen daardoor.

  Heel veel succes,
  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 11. Ayla zegt:

  Hoi Lizeth Brands,

  Bedankt voor uw advies.
  Ik heb toch nog een paar vragen voor u.

  Op 1e kerstdag belde de oma van mijn moeders en ik had een gevoel en een of andere manier, wist ik precies dat het mijn oma was, dus zei ik dat hardop tegen mijn moeder en het klopte ook nog.

  Gisteren was ik samen met mijn vader en zusje en de hond, bij de vriendin van mijn vader steengrillen. Toen we klaar waren, aaide ik samen met papa de hond. We gaan donderdag naar Sea Life, maar het is nog niet zeker of de dochter van mijn vaders vriendin meegaat. Dat wilde ik dus vragen aan mijn vader of dat al zeker was. Maar tijdens het aaien van de hond leek het mij een of andere manier niet verstandig om dat te vragen. En een tijdje later vroeg mijn zusje of het al zeker was van Sea Life, waarop mijn vader een beetje geïrriteerd antwoordde: Dat hoor ik morgen.

  Vannacht had ik het erg warm. Na een paar keer diep adem te halen, kreeg ik plotseling een warm gevoel op mijn voorhoofd (de plek net tussen je ogen maar dan iets hoger op je voorhoofd.) Het was maar voor even, daarna trok het weg. Hierna had ik wel het gevoel alsof er iets op mijn voorhoofd drukte en nu heb ik dat nog steeds een beetje. Ik weet wel dat het ‘derde oog’ word genoemd en het is een chakra.

 12. Beste Ayla,

  Je derde oog staat voor paranormale waarnemingen. Jij bent paranormaal begaafd…dat betekent dat je derde oog zeer gevoelig is voor dit soort ervaringen.

  Mijn advies blijft onveranderd.

  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 13. Ange zegt:

  Ik zie af en toe een oog , een duidelijk oog, open oog. Als ik mijn ogen sluit zie ik het soms. Wat kan dat betekenen ? BvB

 14. Beste Ange,

  Voor mijn gevoel zie jij je eigen derde oog. Die zit net boven je neus, tussen je ogen, op je voorhoofd.
  Mogelijk is hij geactiveerd naar een hoger niveau, waardoor je hem nu kan waarnemen.
  Je zult meer helderziende ervaringen gaan krijgen.

  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 15. Ange zegt:

  Dank je wel, ik dacht alleen dat mijn derde oog niet als een echte oog eruitzag. Het lijk me meer als iets wat je niet kan zien wel voelen. Misschien kan ik ergens meer over lezen ? Meeste mensen zien hun derde oog niet ?

 16. Jacky zegt:

  Beste Lizeth,

  Ik heb nu al sinds een jaar rare gebeurtenissen meegemaakt waar ik niet meer tegen kan. Een keer in de zoveel tijd, ongeveer 1 tot 1,5 maand als ik net in bed lig en nog aan het doezelen ben heb ik vreemde dromen. Ik ben altijd mijzelf en zien alles ook op zo’n manier. Vaak was er daaropvolgende ook een moment waarop ik het gevoel had alsof dit al is gebeurd. In het begin zei ik vaak tegen mijn vriend dat dit al eens eerder was gebeurt. Maar hij bleef erbij dat het niet zo was. Later ben ik me steeds bewuster van de dromen gaan worden. Ookal gingen ze over plekken waar ik bijvoorbeeld nog nooit ben geweest. En vaak bleven de gevoelens die ik ervaarde in de droom me ook heel goed bij. Uiteindelijk ben ik een droomdagboek gaan bijhouden. En heb kort nadat ik de dromen gehad heb ik vaak bepaalde beelden die mij bijblijven die ik dan ook tot in detail kan omschrijven. Bijvoorbeeld: Afgelopen weekend ben ik een weekend er op uit geweest. En over dat weekend heb ik ook gedroomd. En alles klopte. Hoe de omgeving eruitzag wat we gingen doen. Bepaalde plekken waar we meerdere keren zijn geweest. Gesprekken die we hebben gevoerd. Ik weet niet wat ik er mee moet en vind het ook verontrustend en ik voel me er niet heel erg op mijn gemak bij. Heeft u toevallig en verklaring en tips?

 17. Beste Jacky,

  Het zijn geen dromen maar visioenen. Dromen vergeet je vaak en kun je je meestal niet herinneren. Vsioenen krijg je het meest tijdens je waak/slaap moment, dat kan zowel voor het slapen gaan of als je wakker aan het worden bent. Deze visioenen komen uit je derde oog chakra, wat tussen je ogen en net boven je neus zit. Het is niet iets waar je bang voor hoeft te zijn, blijkbaar ben je een (hoog)gevoelig mens die deze energie oppikt.
  Je kunt het zien als een gave. Het is onderdeel van wie jij werkelijk bent en hoort bij je transformatie proces. Door alle vernieuwende processen in de kosmische energie worden deze gave juist geactiveerd als je daar gevoelig voor bent.

  Blijf vooral een visioenen dagboek bij houden zodat je je kunt voorbereiden op wat er komt. Wees er niet bang van. Ik heb ook regelmatig visioenen en ik heb geleerd ermee om te gaan en het te accepteren. Zie vooral de positieve kant ervan.

  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 18. Charlotte zegt:

  Ik probeer er achter te komen wat mijn dromen betekenen. In het verleden heb ik iemand ontmoet waar ik echt gek op ben, diegene zie ik nu niet meer maar ik mis haar wel heel erg. Elke keer als het wat wegzakt zoekt zij mij opnieuw op in mijn dromen, het gebeurt vaak, ze komt steeds weer terug. Ze praat niet echt maar ze houd mij wel vast.. alles is zo realitisch ik voel de aanrakingen echt, ik ruim haar parfum en ze is zoals ze in het echt ook was. Ik vertel haar altijd dat ik haar mis maar ik krijg geen antwoord, ze houd mij alleen vast. Iemand heeft mij vertelt dat ik haar in mijn dromen moet vragen wat zij steeds komt doen? Ik kan niet lucide dromen dus ik heb niet echt invloed op wat ik zeg. Wat denkt u dat dit betekend? Probeerd zij mij wat te vertellen om elke keer weer te verschijnen?

 19. Beste Charlotte,

  Je hebt wel degelijk lucide dromen, anders zou je niet kunnen ruiken en voelen. Vraag haar maar gerust wat ze komt doen, als ze geen antwoord geeft probeer je het de volgende keer weer net zo lang totdat je antwoord krijgt.

  Mijn gevoel zegt ook dat juliie hogerzelf elkaar iedere keer weer opzoeken tijdens het dromen. Ook zij moet jou erg missen, anders had je deze ervaringen niet. Het hogerzelf staat los van het aardse leven, maar als je op aards niveau hoger in de energie komt te zitten door bewustwording en groei, groeit het hogerzelf naar je toe en jij naar het hogerzelf om uiteindelijk één te worden met je aardse leven. Dat kan ook een reden zijn waarom je deze ervaringen hebt. Het hogerzelf staat dichter bij jou.

  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 20. Samantha zegt:

  Ik heb een paar maanden geleden een grote ruzie gehad thuis met mijn broer Omdat ik door mijn vriend thuis werd gebracht ik word altijd op de hoek afgezet en hij zat blijkbaar in een auto van een vriend (witte auto) en zag mij uitstappen ik ging naar binnen en zat op de bank mijn broer kwam nog geen paar sec later binnen en ik kreeg een naar gevoel over me heen dat die auto misschien wel achter mijn vriend aan was gegaan waar mijn broer in zat en nog geen minuut later zag ik een beeld van die witte auto die me klemrijd en een deur opengooit voor de rotonde die ik en mijn vriend vaak nemen het leek alsof ik in de auto zat en ik wist ook precies de plek waar het was gebeurt ik heb onmiddelijk mijn vriend gebeld en gevraagd of hij is gevolgd en hij vertelde mij precies wat er was gebeurt en dat was dus het gene wat ik had gezien op die zelfde plek door die witte auto ik vond het heel apart ik ben er niet bang van maar ik weet dat ik ook gevoelig ben mijn vriend heeft een overleden broertje die ik vaak ook voel bij hem thuis en de lichte gaan wel eens van zelf aan of uit of een kaarsje gaat wel eens aan daar schrik ik wel altijd van ik heb eigenlijk nooit meer zo’n duidelijk visioen gehad hoe zou dit kunnen komen?

 21. Hallo Sammy,
  Je derde oog is erg gevoelig en staat open. Het is een chakra wat tussen je wenkbrauwen en vlak boven je neus zit. Wordt je bewust van alle 7 chakra’s die je hebt zodat je leert ze dicht en open te zetten. Het is onderdeel van je gevoeligheid dat je visioenen kan zien en voorspellen. Het is wie je bent. Hoogstwaarschijnlijk heb je ook paranormale gaven.

  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 22. Angie zegt:

  Hoi,

  Ik droomde dat ik een taaie sliert uit mijn rechterneusgat trok. ‘t leek in spiegelbeeld. Het was een elastische, melkwitte en zachtgele substantie. Ik bleef trekken totdat het er na 3 delen (30cm) uit was. Ik was bang dat ‘t een verstikkend gevoel zou geven in mijn keel, maar dit was totaal niet ‘t geval, waarbij me dit een onlogisch gevoel gaf. Daarna zag ik dat er nog een brokje in mijn neusgat zat, wat ik er nog uit gehaald heb. Het leek gestold eiwit en achteraf bleek de sliert te bestaan uit eierdooiers (zoals een gepocheerd eitje) en eiwit…
  Zeer bizar en werd daarna wakker, het leek levensecht.
  Wat zou dit kunnen betekenen?

  Lieve groet

  Angie

 23. Hallo Angie,

  Eieren staan voor nieuw leven. Voor mijn gevoel zit je met zoveel anderen in een groot transformatieproces. We en jij zijn/bent op weg naar een leven vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Daar kom je vele processen in tegen voordat je dat bereikt en een ieder beleeft dat op de manier die het beste bij je past. Dit is er één van. Je hebt weer een nieuw level bereikt wat je verder zal helpen en mag uitwerken.

  Heel veel succes,
  In Licht en Liefde,
  Lizeth Brands

Geef een reactie