ZONNEVLAMMEN HELPEN BIJ ONZE ASCENSIE

We hebben 4 X-klasse zonnevlammen gehad in enkele dagen tijd. Dit zijn heel krachtige vlammen. We voelen zonnevlammen op het moment dat ze uitbarsten op de zon. Onze technologie voelt de magnetische puls ongeveer 48 uur later dan de zonne-explosie. Dat is zo omdat de mensheid verbonden is met alles en iedereen in het universum, en onze technologie niet. Zo boven, zo beneden. De mensheid is EEN.

Vandaag heb ik hartkloppingen, doet mijn hoofd pijn en schrijf ik dit vanuit mijn gezellig bed vol kussens, op mijn I-pad. Velen onder jullie hebben een hele reeks rare symptomen, waarvan jullie je op dit moment pijnlijk bewust zijn. Maar lees verder, er is een reden voor deze gebeurtenissen en onze reacties daarop. Denk eraan…je bent een spiritueel wezen in een MENSELIJK lichaam dat evolueert en ascendeert.

De Sterrenouderen zeggen dat deze lichtpulsen (die we onmiddellijk voelen), die ook magnetische energie bevatten (die we 48 uur later voelen), deel uitmaken van het goddelijke plan. Door deze veelvoudige, gelaagde vlammen worden we doordrenkt en gevuld met nieuw licht van een nieuw paradigma. Op dit moment krijgen we geen pauze, want dit is de laatste stuiptrekking van een hele lange reis.

Die zonne-pulsen rekken ons uit voorbij de vorm die we gewoon zijn of waarbij we ons gemakkelijk voelen. Dat is deel van het ascensieproces. Wanneer we niet nog meer licht kunnen vasthouden, voelen we ons alsof we tot het uiterste worden geduwd, en voelen we ons alsof we zouden kunnen ontploffen. Deze pulsen van licht zijn het kader voor de nieuwe wereld die we bouwen. Alleen dan helpt de volgende magnetische puls ons alles loslaten dat niet nodig is voor onze toekomst.

De magnetische pulsen brengen alles naar de oppervlakte dat niet past in het collectieve goddelijke plan. We zuiveren ons, ontgiften ons, laten los en geven ons over vanuit ons lichaam, onze geest en spirit. Dit zuiveren creëert meer ruimte voor meer licht.

Nu is het rare dat we door dit ascensieproces gaan terwijl de buitenwereld gewoon doorgaat met het leven van alledag. We verwachtten dit niet. Toch voelen we in ons hart dat er iets enorms is veranderd in ons, en dat de wereld heel surreëel aanvoelt. Maar als je het van dichterbij bekijkt, zal je deze verschuiving in haast iedereen’s ogen zien. Je zou mensen kunnen zien met de subtiel verbijsterde blik, met ogen als een ree gevangen in de koplampen van een auto. Anderen zullen overcompenseren door overmatig gelukkig en enthousiast te zijn, omdat ze niet kunnen toegeven dat ze zich op zijn minst gezegd vreemd voelen. Dan zijn er zij die geagiteerd zijn en rondrennen alsof ze deze lichtgolf kunnen ontlopen. Dan zijn er zij die nog altijd volledig in ontkenning zijn.

Maak je geen zorgen…ze zullen snel bijbenen. En tenslotte zijn er de zeldzame enkelingen die al aan de eindstreep gekomen zijn, en de rest bevindt zich slechts een hartslag van hen verwijderd.

De Sterrenouderen zeggen dat het er niet toe doet wat je nu doet. Je kan al het vermijdingsgedrag van hierboven uitproberen, maar je kan deze lichtstroom waar we nu inzitten niet vermijden, ontkennen of ervan weglopen. Nu hebben we althans geen ruimte tussen 2 zonnevlammen in om onszelf te gronden en opnieuw in balans te brengen. We planden dit zo, omdat we wisten dat ons lichaam (dat geschiedenis en herinneringen vasthoudt) hard de andere kant op zou lopen alsof ons leven ervan af hing.

Dat is het oude gevecht of de vluchtreflex, die we nu niet langer zullen nodig hebben in de nieuwe wereld. Net wanneer we een beetje ruimte krijgen om onze zuiverende schaduwzijde beginnen te zien, beukt er een volgende lichtpuls (zonnevlam) in op ons, waardoor we ons niet kunnen terugtrekken op een meer comfortabel en vertrouwd territorium.

Hoe moeten we omgaan met pulsen…Gewoon…Laten GAAN en laat GOD oprijzen van binnen in jou. Ik lach nu de Sterrenouderen me die oude bloederige scène tonen uit de film ‘Aliens’. Ja…. Hun gevoel van humor houdt me recht, samen met de steun van ieder van jullie daarbuiten. De wereld is echt raar nu. We weten niet welke weg naar boven leidt, en dat is oké. We worden teruggeroepen naar de basis, de kern van spirituele waarheden en verlangen naar een terugkeer naar een eenvoudig leven. En hoe ascensie nu is voor ons, dat hadden we niet verwacht.

De Sterrenouderen hebben me altijd verteld dat wanneer we aankomen, er enkele grote verrassingen zullen zijn. Wel…’Surprise!!!!’

Dus, haal gewoon adem en weet dat we beschermd zijn en sterk gehoed door een goddelijk plan dat in beweging is gezet. Onze sterrenfamilie waakt over ons, nu we snel transformeren in iets dat we ons nu zelfs niet kunnen in-beelden.

Dus haal adem, aard jezelf zoveel mogelijk, en breng tijd door met zielsfamilie met een gelijkaardige frequentie.
We overleven dit, daar is geen twijfel aan.

Hopelijk geeft dit wat meer inzicht in de energie van deze tijden. Ik kan je alleen maar aanraden te blijven luisteren naar je lichaamssignalen en je eigen energieveld te beheren.

door Aluna Joy


Geef een reactie