Lopen door vuur

Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie�
29 juli 2013  

  

 

 

 

 

LORD EMANUEL zegt; LOPEN DOOR VUUR   

Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel, gekomen om bij jullie te zijn deze dag. Het is zo fijn om tussen jullie te zijn deze dag, echt heel fijn, want het is zo lang geleden in jullie Aardetijd sinds we voor het laatst hebben gecommuniceerd op deze wijze. Het is een soort van een strijd geweest voor de boodschapper de laatste tijd, sinds ze door vele vuren is gelopen die zij tot nu nog niet volledig begrijpt. 

Jullie zullen allen dit pad moeten lopen Lieve Mensen en velen van jullie, terwijl we spreken, lopen door het vuur dat jullie ego confronteert, jullie confronteren met het valse deel van jullie dat zo lang de leiding en controle van jullie Wezen heeft gehad. Velen van jullie zijn op een bewust spiritueel pad sinds enige tijd nu en beschouwen jezelf van een hoger bewustzijn en van een hoger ontwikkeld bestaan vergeleken met de massa en dit mijn vrienden is de grootste shock, als aan je wordt onthuld dat je wellicht een heleboel weet, maar dat je ego je voor de gek heeft gehouden door je te laten denken dat je in een hogere spirituele waarheid leeft. Ik bedoel, jullie hoofd draagt veel informatie, maar leven jullie werkelijk vanuit het hart? 

Doe een diepe ademhaling Lieve Mensen, een diepe en lange inademing in je buik door je neus en een lange langzame uitademing door jullie mond. Herhaal dit 7 keer en jullie zullen je meer verbonden vinden met jezelf en daardoor met mij. Vanuit deze plek zul je veel profiteren van deze woorden. Lieve Mensen, ik voel al dat jullie meer angst voelen terwijl ik deze woorden van waarheid deel, die zijn dat jullie je ego hebben toegestaan je leven te controleren en jullie daarmee doorgaan, terwijl jullie je het je nauwelijks realiseren. Sla alsjeblieft niet dit pad in, want dat is niet waar ik je naar bedoel te leiden. Wees alsjeblieft lief voor jezelf en zonder oordeel, indien mogelijk. Observeer jezelf slechts en wees compassievol in het weten dat je je uiterste best doet met wat je hebt en dat er onmetelijk veel van je gehouden wordt en dat je zo intens wordt gewaardeerd hier in de Hogere Hemelrijken. 

Echter, zoals ik vaker heb gedeeld, dit pad dat je loopt is niet voor lafaards, dit pad dat je hebt gekozen in dit leven is een snelle-baan-ervaring en het zal niet altijd makkelijk zijn. Velen van jullie willen de makkelijke weg, de weg zonder pijn en willen het uitdagende pad vermijden tegen elke prijs, en dit is je ego weer, die je voor de gek houdt en die je laat denken dat het leven dat je voor jezelf hebt uitgesleten prima is zoals het is. Lieve Mensen, jullie weten dat dit niet waar is. 

Diep in jullie hart, en het is niet zo heel diep nu, want het komt nu allemaal naar de oppervlakte en in jullie bewustzijn, weten jullie dat je leven zoals je het kent niet alles is wat je wil, dit is niet de weg die Vader-Moeder God bedoelde voor de Kinderen van God. Jullie weten dat jullie niet leven in overeenkomst met dat wat jullie WERKELIJK willen, de werkelijke jij bedoel ik. De werkelijke jij begint tevoorschijn te komen op manieren die je niet zal verwachten. Dingen die je normaal gesproken leuk vindt, zal je nu helemaal niet leuk vinden en je zal je afvragen wat je er ooit in gezien hebt, mensen waarvan je ooit dacht dat ze heel grappig waren kunnen je nu niet meer aan het lachen maken, mensen die je niet begreep zullen je plotseling overstromen met compassie wanneer je in hun aanwezigheid bent. 

Lieve mensen jullie zijn overspoeld met alle soorten van conflicterende gedachten, want je ego is achter het stuur vandaan gehaald en op de achterbank gezet van je “auto” waar het oorspronkelijk was bedoeld te zijn en alsjeblieft Lieve Mensen, Hou van je ego op de achterbank, je ego heeft zijn uiterste best gedaan je te beschermen als je in slaap viel achter het stuur. Je oordeelt wellicht zijn/haar gedrag als erg onaangenaam, je voelt je wellicht erg ongemakkelijk over de vele acties en woorden die je ego heeft ondernomen en heeft gesproken uit jouw naam, ik moedig je aan om er voor te kiezen om van alles te houden wat je ego je overtuigde te doen, in een poging om je veilig te houden van wat het ervaart als schadelijk. Dit kan heel uitdagend zijn in de realiteit. 

En dit is het werkelijke onderwerp van deze boodschap Lieve Mensen. Wees realistisch. Want in realiteit, ik bedoel, wat zich werkelijk manifesteert in jullie buitenwereld, wat er WERKELIJK gaande is, is wat ik wil dat jullie beginnen op te merken. Verhoog je bewustzijn boven dat wat jullie ego jullie wil laten bewust worden en zie werkelijk wat er in de realiteit gaande is in je buiten wereld voor jou. 

Kijk lang en goed naar je relaties, waarom functioneren ze niet zo goed als ze zouden kunnen? Ondanks alles dat je hebt geleerd, zijn er niet nog altijd stukken in je leven waar je niet bloeit, waar oude patronen of gedrag gewoon blijft persisteren, hoe hard je ook wenst dat het anders zou zijn? Begin meer op te merken wat er werkelijk gaande is. Begin op te merken hoe je ego situaties manipuleert om jou in de rol van slachtoffer te zetten en kies een andere weg. Kijk naar de situaties waarin je je nog steeds een slachtoffer voelt van de omstandigheden en KIES ervoor te zien waarom je je zo voelt en hoe je jezelf in deze positie hebt gebracht. Neem volledige verantwoording voor jezelf. Begin je eigen strategieën te arresteren, word je eigen Waker over je gedachten, stop met excuses maken en begin je leven te leven in overeenkomst met wie je werkelijk bent. 

Het is tijd om werkelijk te beginnen met controle te verkrijgen over je gedachten Lieve Mensen, jullie zijn Scheppende Wezens met buitengewone krachten die je je nog niet volledig bewust bent. Het is essentieel dat je Meester wordt over je eigen gedachten om volledig in deze kracht te stappen. Als altijd kan je beroep doen op mijn assistentie om je hiermee te helpen en op een ieder van mijn familie hier in de Hemelse Rijken, we zijn slechts een gedachte ver weg om je last te verlichten en je te helpen uit je gevangenis te navigeren die je hebt gebouwd voor jezelf, naar de Vrijheid die op je wacht. Dit is mijn Belofte aan jullie. 

IK BEN Lord Emanuel en ik Hou van jullie. Lieve harten, Ik Hou van jullie. God Zegene jullie. �

This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel. 

(vertaling: Sophie) 

Transmitted through Gillian Ruddy.

 www.lordemanuelmessages.com
Contact Us info@lordemanuelmessages.com

Geef een reactie