Hoge tonen in je oren

Veel mensen horen een hoge toon frequentie die niks te maken hebben met een vitamine D tekort of oorsuizen. Door mijn onderzoek, ben ik er achter gekomen dat deze frequenties geassocieerd kunnen worden met het spiritueel ontwaken, specifieker, met herinneren en herinneren wie je bent.

Geschiedenis heeft ons herhaaldelijk laten zien dat we spontane DNA upgrades hebben ontvangen door onze generaties heen, zonder geleidelijke veranderingen tussen generaties. Deze hoge toon geluiden en frequenties kunnen geassocieerd worden met een DNA upgrade.

Onze lichamen bestaan voornamelijk uit water. Recente studies tonen aan dat geluiden en frequenties effect hebben op water moleculen, zoals bewezen door Masaru Emoto in zijn werk met geluid en het herstructuren van water moleculen. Dr. Leonard Horowitz in zijn werk met de heilige harmonie “solfeggios”,  heeft ook aangetoont dat er bepaalde frequenties zijn die invloed hebben op onze genetische structuur en ons van binnenuit kunnen genezen. Op cel niveau, worden deze frequenties en geluiden omgezet tot hun meest geconcentreerde vorm van energie, vibratie.

Ons hele zonnestelsel ondergaat momenteel een drastische klimaat verandering, waaronder ook de buitenste planeten van ons melkweg. Dit heeft wetenschappers verrast omdat we momenteel in een solar minimum zitten. Terwijl we verder door deze photon riem reizen, zullen de energieën sterker blijven worden. Als deze photon energieën gekoppelt zijn aan enige form van straling, kan het de genetische structuur van ons DNA  aanpassen.

Vorige levens/regressie hypnotherapeut Dolores Cannon gelooft dat deze hoge toon geluiden geassocieerd kunnen worden met het lichaam dat stijgt in frequentie terwijl de aarde onderweg is naar de nieuwe dimensie.Volgens vele zijn deze hoge toon geluiden deel van ons genetische herprogrammering terwijl het hele universum word ge-upgrade op een galactische level. Wees er gerust van dat deze geluiden gunstig zijn voor je genetische en spirituele vooruitgang.

In de tussentijd, geniet van de rit!

Gregg Prescott

Bron: Www.in5d.com

Nederlandse vertaling http://www.nieuwetijdskind.com, door Erwin


12 Reacties op “Hoge tonen in je oren”

 1. leke Ostendorf zegt:

  Hallo,

  Op het moment heb ik twee verschillende tonen, een harde hoge toon en een minder hardere toon.

  Graag wil ik jullie ervaring of dit ook weer weg gaat?

  Mvg Leke Ostendorf

 2. Beste Leke,

  De hardere tonen zijn afkomstig van Negatieve energieën (geen overleden mensen) die je heel graag uit balans willen halen. Deze energieën worden veroorzaakt door mensen die heel negatief in het leven staan en die de wereld willen overnemen. Wees vooral niet bang van ze want daar putten ze hun kracht uit….uit de angst van mensen. Sta in je kracht!!
  Als je van het ene op het andere moment boos wordt of geirriteerd of je stemming veranderd in een paar seconde, of je laat zonder aanleiding iets uit je handen vallen….enz dan heb je zeker deze energieën om je heen.
  Je kunt deze energieën makkelijk verwijderen met deze spreuk:

  Ik heb je gezien.
  Ga maar naar het Licht.
  Volgens de universele wetten ben je verplicht te gaan.
  En wel NU!!!

  Je zult direct resultaat voelen. Het wordt lichter om je heen en je kunt weer in je kracht staan en de harde toon zal weg gaan.
  Mijn advies is om deze spreuk uit je hoofd te leren, zodat je het op elk gewenst moment kan uitspreken.

  De zachtere toon is je verbinding met de kosmische energie/universum/gidsen/engelen die zul je blijven horen.

  Succes, Lizeth Brands

 3. Gaia zegt:

  Dag, sinds een aantal jaren heb ik last van een bromtoon en op de achtergrond hoge tonen aan de linkerzijde. Ben gevoelig en wist er redelijk mee om te gaan. Maar de afgelopen weken wordt het steeds erger en krijgt het steeds meer vat op mij. Heb je een tip voor me? hoe ik hier mee om kan gaan, want ik heb dit niet voor niets, ik kan de diepere betekenis (laag) niet voelen, zien etc.

  Met vr. groet Gaia

 4. Beste Gaia,

  Heel erg goed energetisch aarden…..en blijf zo dicht mogelijk bij je zelf. Kosmisch gezien gebeurt er heel veel op dit moment.

  In Licht en Liefde, Lizeth

 5. Muriel zegt:

  Hallo,
  ik heet Muriel en ben 15 jaar.
  Ik heb al zolang ik me kan herinneren veel tonen in mijn hoofd/oren. Ik zou hier niet echt een duidelijk oorzaak voor weten en vind deze site erg interessant. Ik heb denk ik 4 verschillende tonen, maar ik heb het idee dat dit af en toen wel veranderd. Een hele hoge, een wat minder hoge maar wel duidelijke en die anderen weet ik zo niet omdat het lastig is om er helemaal op te focussen. Ik heb hier elke dag last van, maar ik zou geen oplossing weten dus ik er leef mee. Ik ben hooggevoelig en ben best wel spiritueel, daarom vond ik deze site wel interessant omdat ik hier zeker wel in geloof.
  Groetjes, Muriel

 6. Beste Muriel,

  Zoals je hebt kunnen lezen in het artikel gaat het om DNA verhoging.
  Zeker in deze tijd waar moederaarde en de mensheid aan het transformeren zijn naar een hogere dimensie.
  Het hoort bij het proces.

  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 7. Tat zegt:

  hoi, ik begon gisteren in het boek te lezen “maak je hemel op aarde” en ik begon enorme piepgeluiden te horen in mijn rechteroor, heel hard! Ik vroeg me af of dit gelinkt was met elkaar en wat dit zou willen zeggen?
  Groetjes, Tat

 8. Hallo Tat,
  Zo gauw je ervoor kiest om je zelf hoger in de energie te zetten door bijv het lezen van jou boek. Kom je in de juiste flow terecht die je helpt om meer in je eigen kracht te gaan staan. Het DNA reageert dan ook meteen. NU is de juiste tijd om je energie te verhogen om dichter bij jezelf te komen. Kies voor jezelf in een liefdevolle manier en volg je eigen pad. Niet het pad wat anderen voor je uitstippelen.

  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 9. Nele zegt:

  Beste, ik heb soms een heel duidelijke pieptoon of links ofwel retchts die verdwijnen snel. Ik weet dat het iets is iets echt belangrijk maar wat juist? En is er een verschil tussen de rechter en linkerzijde? Heb wel gans de tijd een lichte tinnitus, maar da’s niet zo erg (luide muziek liefhebber en concerten). Die pieptonen voelen echt anders.
  Groetjes Nele

 10. Beste Nele,

  Waar jij last van hebt is de verhoging van de energie die vanuit de kosmos wordt aangestuurd. De Aarde en de mensheid is bezig naar 5d te gaan en dat gaat gepaard met tonen in je oren die er voorheen niet waren. Het is ook een sein dat je DNA aan het veranderen is en dat is ook onderdeel van dit proces. Ga mee met de flow en stoor je er niet aan….

  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

 11. Eef zegt:

  Beste Lizeth,

  Ik voel het artikel geheel naar mijn waarheid, echter heb ik een vraagje en ben benieuwd of u daar antwoord op kan geven. Is er een verschil tussen het linker en rechter oor qua thema download wat je ontvangt? Dus heeft rechts bijvoorbeeld met de toekomst te maken en links met het verleden of gevoel en verstand of is het neutraal?

  Alvast dank!

  Eef

 12. Beste Eef,

  Wat een hele goede vraag…..Dank daarvoor.
  Het heeft te maken met het in balans brengen van je vrouwelijke en je mannelijke kant. De punten die jij noemt horen daar ook bij. Het toverwoord is dus BALANS

  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

Geef een reactie