Hoge tonen in je oren

Veel mensen horen een hoge toon frequentie die niks te maken hebben met een vitamine D tekort of oorsuizen. Door mijn onderzoek, ben ik er achter gekomen dat deze frequenties geassocieerd kunnen worden met het spiritueel ontwaken, specifieker, met herinneren en herinneren wie je bent. 

Geschiedenis heeft ons herhaaldelijk laten zien dat we spontane DNA upgrades hebben ontvangen door onze generaties heen, zonder geleidelijke veranderingen tussen generaties. Deze hoge toon geluiden en frequenties kunnen geassocieerd worden met een DNA upgrade. 

Onze lichamen bestaan voornamelijk uit water. Recente studies tonen aan dat geluiden en frequenties effect hebben op water moleculen, zoals bewezen door Masaru Emoto in zijn werk met geluid en het herstructuren van water moleculen. Dr. Leonard Horowitz in zijn werk met de heilige harmonie “solfeggios”,  heeft ook aangetoont dat er bepaalde frequenties zijn die invloed hebben op onze genetische structuur en ons van binnenuit kunnen genezen. Op cel niveau, worden deze frequenties en geluiden omgezet tot hun meest geconcentreerde vorm van energie, vibratie. 

Ons hele zonnestelsel ondergaat momenteel een drastische klimaat verandering, waaronder ook de buitenste planeten van ons melkweg. Dit heeft wetenschappers verrast omdat we momenteel in een solar minimum zitten. Terwijl we verder door deze photon riem reizen, zullen de energieën sterker blijven worden. Als deze photon energieën gekoppelt zijn aan enige form van straling, kan het de genetische structuur van ons DNA  aanpassen.

Vorige levens/regressie hypnotherapeut Dolores Cannon gelooft dat deze hoge toon geluiden geassocieerd kunnen worden met het lichaam dat stijgt in frequentie terwijl de aarde onderweg is naar de nieuwe dimensie.Volgens vele zijn deze hoge toon geluiden deel van ons genetische herprogrammering terwijl het hele universum word ge-upgrade op een galactische level. Wees er gerust van dat deze geluiden gunstig zijn voor je genetische en spirituele vooruitgang. 

In de tussentijd, geniet van de rit! 

Gregg Prescott 

Bron: Www.in5d.com 

Nederlandse vertaling http://www.nieuwetijdskind.com, door Erwin 


4 Reacties op “Hoge tonen in je oren”

 1. leke Ostendorf zegt:

  Hallo,

  Op het moment heb ik twee verschillende tonen, een harde hoge toon en een minder hardere toon.

  Graag wil ik jullie ervaring of dit ook weer weg gaat?

  Mvg Leke Ostendorf

 2. Beste Leke,

  De hardere tonen zijn afkomstig van Negatieve energieën (geen overleden mensen) die je heel graag uit balans willen halen. Deze energieën worden veroorzaakt door mensen die heel negatief in het leven staan en die de wereld willen overnemen. Wees vooral niet bang van ze want daar putten ze hun kracht uit….uit de angst van mensen. Sta in je kracht!!
  Als je van het ene op het andere moment boos wordt of geirriteerd of je stemming veranderd in een paar seconde, of je laat zonder aanleiding iets uit je handen vallen….enz dan heb je zeker deze energieën om je heen.
  Je kunt deze energieën makkelijk verwijderen met deze spreuk:

  Ik heb je gezien.
  Ga maar naar het Licht.
  Volgens de universele wetten ben je verplicht te gaan.
  En wel NU!!!

  Je zult direct resultaat voelen. Het wordt lichter om je heen en je kunt weer in je kracht staan en de harde toon zal weg gaan.
  Mijn advies is om deze spreuk uit je hoofd te leren, zodat je het op elk gewenst moment kan uitspreken.

  De zachtere toon is je verbinding met de kosmische energie/universum/gidsen/engelen die zul je blijven horen.

  Succes, Lizeth Brands

 3. Gaia zegt:

  Dag, sinds een aantal jaren heb ik last van een bromtoon en op de achtergrond hoge tonen aan de linkerzijde. Ben gevoelig en wist er redelijk mee om te gaan. Maar de afgelopen weken wordt het steeds erger en krijgt het steeds meer vat op mij. Heb je een tip voor me? hoe ik hier mee om kan gaan, want ik heb dit niet voor niets, ik kan de diepere betekenis (laag) niet voelen, zien etc.

  Met vr. groet Gaia

 4. Beste Gaia,

  Heel erg goed energetisch aarden…..en blijf zo dicht mogelijk bij je zelf. Kosmisch gezien gebeurt er heel veel op dit moment.

  In Licht en Liefde, Lizeth

Geef een reactie