Communicatie in de Nieuwe periode

ASHTAR Spreekt: “Communicatie in de Nieuwe Periode”, 24 juli 2013Jullie weten dat je bijna binnengaat in een opwindende en energetische tijd. De LeeuwenPoort staat net om de hoek en brengt een uitbarsting van energie die nooit eerder op jullie kostbare planeet werd ervaren. Jullie zullen allemaal enorm voordeel hebben door deze explosie van energieën.

Wij zouden graag willen dat jullie deze tijd gebruiken om met ons in contact te komen. Gebruik deze heilige tijd om je actief te verbinden met onze energie. In plaats van het lezen van de channelingen als een manier van voorkeur voor contact, probeer nu de directe verbinding te gebruiken en stem je af op onze energieën.

De tijd van de Leeuwen Poort staat jullie bij en helpt je de gewenste verbinding te maken. En als jullie ons je een wenk laten geven over hoe je je met ons en met Alles Dat Is kunt verbinden, zullen we dat graag doen.

Natuurlijk zijn jullie verbonden met Alles Dat Is, elke seconde van je Aardse leven. Alhoewel jullie heel succesvol een illusie hebben opgebouwd die suggereert dat je afgescheiden bent, weten jullie in je hart dat deze alleen maar een illusie is. In waarheid ben je een vonk van de Bron en afscheiding is gewoon niet mogelijk – je kunt de verbinding tussen jou en Alles Dat Is niet verbreken.

Daaruit volgend, bedoelen we niet, door jullie te vragen contact met ons te leggen, dat je de verbinding met ons opnieuw moet vestigen, want die verbinding zijn jullie nooit verloren. We bedoelen gewoon dat je je bewuste alliantie met ons versterkt en ik ben vandaag hier om jullie te helpen dat de bereiken, als je me toestaat dat te doen.

Er zijn voldoende manieren waarop je jullie contact met ons kunt verbeteren. De volgende techniek is gewoon een voorbeeld. Gebruik dit als je startpunt en vind je eigen individuele manier – laat je door je hart leiden en je zult niet teleurgesteld worden.�
• Vind een rustig ogenblik en ontspan je.�
• Sta/zit stevig met je voeten op de grond.�
• Neem een paar diepe ademhalingen�
• Stel je een bal van Licht voor die vanuit je hart komt en je omgeeft. Dit is je eigen bescherming.�
• Vergroot die bescherming door je Gidsen, de Opgestegen Meesters, Engelen of Aartsengelen te vragen je te beschermen en zet je intentie stevig neer door je alleen te verbinden met Wezens van Licht.�
• Stel je een bal van Licht voor boven je kruinchakra en trek die bal van Licht in je hart. Deze bal van Licht vertegenwoordigt het Licht van Alles Dat Is.�
• Laat die bal door je lichaam lopen tot in het hart van Gaia�
• Stel je voor hoe het hart van Gaia zich uitbreidt vanwege je Licht en trek dit Licht omhoog door je lichaam tot in je kruinchakra.�
• Activeer je kruinchakra met dit Licht: Visualiseer je kruinchakra als een vlak bord dat begint rond te draaien. Stel je voor hoe dat draaiende bord het heldere Licht versterkt dat je omhoog trok uit Gaia’s hart in je kruinchakra, en trek dit heldere Licht in je hart.�
• Roep nu een bepaald contact op dat je graag wilt spreken, of vraag ons gewoon om naar voren te komen om met je te praten.

Jullie kunnen deze techniek gebruiken voor alle soorten communicatie en wees er van verzekerd dat alle Licht Wezens verlangend zijn om je oproep te beantwoorden.

Waarom vraag je Gaia niet hoe het met haar gaat? Of zend gewoon een hallo naar je Sterren Familie? Waarom neem je geen contact op met je broeders en zusters van Agartha of met de rijken van de Elven?

De mogelijkheden zijn eindeloos – en voel je vrij om gewoon als een kind te spelen. Maak plezier met het onderzoeken van je nieuwe manier van communiceren, maar verwacht er niet te veel van – je zult enige oefening moeten doen. En hiermee bedoelen we dat je moet oefenen om op jezelf te vertrouwen.

Iedereen van jullie kan contact met ons en met Alles Dat Is maken op deze manier – je moet het gewoon proberen en het resultaat accepteren. Misschien zullen we sommigen van jullie vragen om onze woorden te verspreiden maar dit is niet het voornaamste doel van deze oefening. Waar dit om gaat is dat je genoegen zult beleven door je bewust te verbinden met je familie.

We zullen elke individuele oproep beantwoorden en op de manier waarop dit het best voor ieder van jullie is – vertrouw gewoon op de procedure. Als jullie maar wisten hoe wij uitkijken naar jullie contact oproepen!

Ten slotte, vergeet niet dat ons contact voornamelijk door je hart gaat en niet door onze ruimtetoestellen aan jullie hemelen te zien.

Ik ben Ashtar die jullie deze boodschap geeft omdat wij verlangend zijn om onze verbinding te versterken met onze intens geliefde familie op de oppervlakte van Gaia. We zijn heel nieuwsgierig hoeveel van jullie onze oproep zullen opvolgen.

We zullen spoedig weer verenigd zijn, maar tot dan zouden we graag een bredere en directere communicatie met ieder van jullie willen hebben.

Met zo heel veel liefde

Ashtar

Ashtar via Philipp

Bron:http://ashtarandphillip.blogspot.pt/2013/07/english-ashtar-speaks-communication-in.html

(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )

Geef een reactie