Kosmische Bevruchting

Op maandag 22 juli, de naamdag van Maria Magdalena, is er een bijzondere volle maan. Het is nogmaals een super maan die heel dicht bij de aarde staat. De energie zal daardoor behoorlijk voelbaar zijn. Daarnaast bouwt de energie langzaam op naar 29 juli. Op die dag is er een heel bijzondere en ook zeldzame Zeshoek, of ook wel het patroon van de Davidster. Dit is een hele sterke energetische poort, welke in aanleg een harmonieus aspect is en een langdurig effect heeft. Bijna alle planeten zijn betrokken bij dit aspect, en maken een verbinding met elkaar, vandaar dat het ook zo’n sterke werking heeft. Ik heb geen tijd meer om enorm uit te wijden over de planetaire aspecten dus vertel ik vooral wat dit aspect voor de wereld en jou persoonlijk voor gevolgen heeft of kan hebben. Een vorige Zeshoek was er bijvoorbeeld op 5 september. Een paar dagen voor 9/11. Niet dat we nu weer zoiets moeten verwachten, maar het geeft aan hoe veel invloed zo’n aspect kan hebben. 

In Alignment 

Alle planeten staan al klaar voor deze zeshoek en de maan sluit deze magische zeshoek op 29 juli af zo tussen 11 uur s’morgens en sávonds half 10. Een hele mooie dag om heel bewust bezig te zijn met dat gene wat je wilt gaan doen, wat je wilt creëren. Niet alleen voor jezelf, maar voor de hele aarde en al haar bewoners. Zorg dat je zelf ook in Alignment bent met de aarde en de kosmos. In Alignment met wat jij wenst, vanuit verbinding met je hart. 

Dit hele aspect heeft te maken met het loslaten van de “oude” wereld en het toelaten van de “nieuwe”. Uranus de planeet van vernieuwing, inzicht en veranderingen is nu retrograde gaan lopen. Dat betekend dat zijn energie nu naar binnen is gericht de komende 5 maanden. Waar we eerst vooral in de buitenwereld revolutie zagen, gaat dat nu in de binnenwereld voortzetten. Wat ik vorige keer al schreef, we zijn het zat. We willen dit niet meer. Het is tijd voor echte grote veranderingen. Vooral binnenin gevestigde structuren, overheden, regeringen enz. Maar ook binnen ons eigen kring, met collega’s, partners en vrienden. Maar we weten nu ook dondersgoed dat wij de verandering moeten zijn die we in de wereld willen zien! 

Dat we niet meer af kunnen wachten tot de ander het oplost. Dus mogen we uit onze comfortzone stappen en risico’s gaan nemen. Zolang je maar trouw bent aan jezelf. 

Levenskracht 

Gelijkwaardigheid is wat we willen en waar we voor willen gaan staan. En dat valt niet mee. Met Saturnus nog steeds in Schorpioen worden we nog steeds uitgedaagd die intimiteit toe te gaan laten, om kwetsbaar te durven zijn. Nu deze Saturnus een prachtig aspect maakt met de Zwarte maan, Jupiter en Mars in Kreeft is de tijd om dingen te laten liggen en maar aan te laten waaien, klaar. We kunnen onszelf niet meer laten beperken. Door niemand niet en ook niet door onszelf. Het is tijd om de verantwoording voor onszelf te nemen. In het Engels zeg je Responsibility: Respons to the ability of te wel. Antwoord op de mogelijkheid die er geboden wordt. De Zwarte maan, de Lilith energie gaat over alle schaduwkanten en scheppingskracht, 

Die plek waar we bij ons zelf zijn weggegaan, waar we niet trouw zijn gebleven aan onszelf. Emoties die we niet hebben toegelaten, hebben weggestopt waardoor onze creativiteit verstopt is geweest. De pijn van onafgemaakte projecten, verloren plannen, verloren liefdes en alles waar we onszelf niet toe in staat hebben gevonden, waarvan we vinden dat we gefaald hebben. Die Zwarte maan, of ook wel Lilith heeft een enorme kracht. De kracht van een vrouw die aan het bevallen is! Nou dat is een POWERRRRR Die scheppingskracht zit in ieder van ons en daar zijn we tevens als de dood voor! Wellicht heb je het zelf al gemerkt de afgelopen periode, dat je ineens enorme angsten kan voelen. Angsten die je eigenlijk ook nog nooit daarvoor zo ervaren hebt. Die angst heb je altijd gebruikt om je ervan te weerhouden te doen wat je wilde doen, maar dat kan nu niet meer. Deze kracht wil geleefd worden, deze vrouwelijke power wil naar buiten. Deze power wil de nieuwe aarde creëren! Dat kan alleen als we geloven (Jupiter) in de liefde. Wanneer we net als een moeder die aan het bevallen is weet dat de kracht die haar lichaam overneemt goed is. Ze gaat niet in verzet want ze weet dat dat geen zin heeft. Ze heeft daar totaal geen controle over. Ze zal zich over moeten geven aan het onbekende, het oerritme van moeder aarde. 

Kosmisch orgasme 

Eeuwenlang is het vrouwelijke onderdrukt geweest, in de maatschappij, in de vrouw, in de man, in ieder van ons. Deze creatiekracht werd onderdrukt en verstopt. Dat wat er niet mag zijn verdwijnt altijd naar een plek in het duister. Dat wil niet zeggen dat het er niet meer is. Nee die kracht is er juist, maar wordt gebruikt om te onderdrukken en dat kan niet meer. Zeker niet nu deze Zwarte maan samen staat met Mars in Kreeft. Die Mars is daar zo emotioneel als wat, heeft daar die gevoelens niet meer onder controle. Dat kunnen we wel proberen, maar dat gaat niet goed. Dus we kunnen heel wat uitbarstingen verwachten! Het is de laatste druppel die de emmer doet overlopen. Vulkanische krachten die naar boven komen. Een bijna kosmisch orgasme welke de nieuwe wereld gaat creëren een kosmische bevruchting van het mannelijke en het vrouwelijke. Met elkaar in evenwicht. Creëren zoals de goden het deden. Het vrouwelijke ontving intuïtief een idee, en de mannelijke energie bracht het tot uitvoering. En zoals het vrouwelijke het zaad ontvangt in haar duistere schoot zal ook dit zaadje tijd nodig hebben om te groeien. 

Die volle maan op maandag de 22ste, de naamdag van Maria Magdalena, is het startsein. De Zon staat dan op 0 graden leeuw en de Maan op 0 graden Waterman.. Dit is de terug keer van de vrouwelijke energie op aarde. Dit is het begin van het tijdperk van de Waterman. Vier een feestje maandag. Sta hier even bij stil. 

Vergeef wat je nog te vergeven hebt. En vergeef vooral jezelf. Weet dat alleen jou gedachtes over iets dat creëren wat je NIET wilt. Geef het verzet op. Geef je projecties op. Wordt je nog geraakt? Die ander laat je alleen nog maar zien waar je nog werk te doen hebt. Ons ego is dol op problemen, die wil helemaal niets oplossen, want dan blijft het in zijn kracht. Dus stop met het ego bewustzijn, stop met het slachtoffer bewustzijn en laten we de energie gebruiken om aan die nieuwe wereld te bouwen, samen met elkaar. Dit is een prachtig moment! 

Yvonne Weeber. 

Eén reactie op “Kosmische Bevruchting”

  1. Til Meulemas Sijben zegt:

    PRACHTIG LIEVERD…BEDANKT.
    LIEFS EN ‘N KNUFFEL VAN TIL.

Geef een reactie