De Kracht om Zwak te zijn

Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie�
13 mei 2013      

Lord Emanuel zegt: DE KRACHT om ZWAK TE ZIJN 

Gegroet Lieve Mensen! Ik ben het, Lord Emanuel nu hier, weer bij jullie opdat ik enige wijsheid en troost mag delen met jullie deze dag. Wederom vraag ik jullie diep te ademen, minstens een volle inademing en uitademing, en met die uitademing, ontspant jullie hele lichaam, laat al jullie spanning gaan en gedachten van de dag die jullie misschien in van alles kunnen vasthouden behalve in het huidige moment. Weet dat ik bij jullie BEN, weet dat ik jullie kan voelen en weet dat ik hier BEN om jullie te helpen. 

Wat zit jullie dwars vandaag mijn Lieve Mensen? Alsjeblieft, niets is te klein of te groot om met mij te bespreken, om hulp bij te vragen of alleen om het gewicht te delen dat je draagt. Laat mij het van je wegnemen, je last verlichten. Zo velen van jullie denken dat het leven een strijd moet zijn. Het is in jullie geprogrammeerd vanaf een heel jonge leeftijd dat je flink moet zijn in het leven, veel van jullie ouders dachten dat het hun taak was om jullie “flink te maken” zodat jullie de harde klappen van het leven aankunnen en sterk genoeg zijn om de last te dragen die komt met het leven op Aarde als een menselijk Wezen. 

Lieve Mensen, dit hoeft niet het geval te zijn. Het wordt wijd verspreid gevoeld op Aarde dat je zwak bent als je de klappen van het leven niet aankan, dat je zwak bent als je ervoor kiest om de lasten niet te dragen die komen met de opsmuk van het leven en dat je zwak bent als je ervoor kiest niet binnen te gaan in de race naar de top en de “ladder van succes” te beklimmen om het te maken in deze wereld. 

Lieve Mensen, zoals met bijna alles op deze planeet momenteel, is dit op zijn kop, verkeerd-om, als je wil. Mijn Lieve Harten het vraagt het sterkste van de sterken om hun lasten neer te leggen voor een ander om het te dragen. Het vraagt monumentale moed en kracht om toe te geven dat het leven je beangstigt, dat je niet gelukkig bent, dat je bang bent voor andere mensen, dat je het niet alleen kan maar dat je niet weet hoe je om hulp moet vragen, het vraagt de sterkste ziel om toe te geven aan anderen dat ze zich verloren voelen en alleen in deze wereld ondanks dat ze gelukkig getrouwd zijn of een zogenaamd succesvolle baan hebben of daarbuiten goed bezig zijn. 

Lieve Mensen binnen de manier waarop jullie beschaving is gestructureerd in de Westerse wereld, een model dat over de hele planeet wordt gekopieerd, wordt men in volwassenheid geduwd met vrijwel geen echte steun en verbinding, uitgeduwd op een leeftijd die passend wordt geacht met de veronderstelling dat “je een volwassene bent, ga erop uit nu en ga het maken in de wereld”. Lieve Mensen dit zal de meest geharde ziel beangstigen en om anders te beweren is gewoon onwaarheid. Zie je Lieve Mensen, we ontwikkelen allemaal strategieën om met deze harde behandeling om te gaan. Want het schijnt normaal en we kennen niets anders, we ontwikkelen strategieën, denkpatronen en gedragingen die de diepe pijn van afscheiding en hardheid bedekken. Dus de gemiddelde persoon zal zich niet eens bewust zijn van hoe erg deze wereld hem beangstigt, hem kwaad doet en zijn lijden veroorzaakt op ieder niveau. 

Echter jullie mijn Lieve Mensen zijn enigszins anders, jullie zijn zo gevoelig dat jullie niet zo zijn als alle anderen en jullie hebben keuzes gemaakt in het leven die jullie in lijn hebben gebracht met het pad van jullie ziel, jullie hebben gekozen naar het Licht te keren en door dat te doen zijn jullie begonnen met de reis van Worden, een reis die jullie diep in de werkelijkheid van jullie leven brengt. Dit is pijnlijk Lieve Harten, vergis je daar niet in. Er zijn geen kortere wegen, er zijn geen makkelijke uitwegen, niemand zal je redden van jezelf. Alleen jij kan dat doen. En dit vraagt monumentale kracht en moed, iets dat jullie allen in overvloed hebben of jullie zouden deze woorden niet lezen. 

Jullie hebben de kracht om jullie zwaktes toe te geven, jullie hebben de kracht om jullie angsten toe te geven, en jullie hebben de kracht om toe te geven dat je je niet veilig voelt tussen de mensen. Jullie hebben de kracht toe te geven dat het leven zo veel makkelijker zou zijn met onvoorwaardelijke liefde en steun van jullie mede menselijke Wezens in plaats van de “hond eet hond” mentaliteit die verdeelt en separeert en zo gewaardeerd wordt in jullie maatschappij vandaag de dag. Jullie hebben de moed om op te staan voor anderen die worden gepest omdat ze zwak zijn en jullie hebben de kracht om op te staan voor jezelf, in jullie Waarheid en in het Licht. 

Nu Lieve Mensen, jullie zijn de Wegwijzers, het zal nooit zo’n uitdaging meer zijn voor wie dan ook die achter jullie aankomt en jullie Licht volgt. Jullie hakken een pad door onbegaanbaar terrein, jullie hebben heel weinig mensen om naar te kijken, om jullie de weg te wijzen, iedereen volgt de massa’s bewustzijnsprogrammering als schapen. Jullie moeten losbreken en opstaan en ik kan niet genoeg benadrukken hoe lastig dit is. En dit is waar het Hemelse Koninkrijk jullie kan helpen Lieve Mensen, jullie kunnen dit niet doen zonder ons. Wij zijn jullie Wegwijzers en jullie zijn de brug tussen het Hemelse Koninkrijk en de massa van de bevolking. 

Jullie kunnen dit doen, jullie hebben wat nodig is. Jullie zijn hier nu omdat jullie je hebben voorbereid gedurende vele levens voor deze niet eerder voorgekomen tijd op Aarde. Jullie zijn al Zegevierend. Dit is mijn Belofte aan jullie. Ik BEN Lord Emanuel. Roep ons in het Hemelse Koninkrijk op om jullie te helpen de kracht te hebben jullie last neer te leggen en in de vrijheid te stappen. Ik Hou van jullie. God Zegene jullie.

 vertaling: Sophie 

This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel. www.lordemanuelmessages.com 
Contact Us info@lordemanuelmessages.com

Transmitted through Gillian Ruddy. 

Geef een reactie