De waarheid over Chemtrails

Er is al heel wat geschreven over Chemtrails. Een amerikaanse journalist heeft hier 2 documentaires over gemaakt. De laatste heeft zelfs een hele grote prijs gewonnen. Het blijkt dat er chemicaliën worden gesproeid boven onze hoofden zonder dat wij daar van op de hoogte zijn gebracht. In de Trails zitten: Alluminium, Barium en Strontium. Puur vergif dus.

Ik plaats graag beide linken van de documentaire op mijn blog en ik raad je zeker aan om beide te gaan zien. De 2e film is schokkend en wakker makend. Dit is wat ze werkelijk aan het doen zijn met onze gezondheid en belastinggeld. KIJKEN DUS!!!

Deel 1>  What in the world are they spraying> duur> 1.37.45

http://www.youtube.com/watch?v=jf0khstYDLA

Deel 2 > Why in the world are they spraying > duur> 1.12.55

http://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis

Wordt wakker mensen, dit kunnen we toch niet letterlijk over ons heen laten komen. Kijk omhoog naar de lucht, wordt je bewust wat er in het geheim allemaal wordt uitgevogeld om alleen maar meer geld te verdienen. Wij staan zelf toe dat een kleine groep mensen denken voor God te kunnen spelen over de gehele aarde en de mensheid!!! Dit moet echt stoppen!! Alleen al voor de toekomst van alle kinderen die op deze aardbol nu leven en geboren worden!

In Licht en Liefde, Lizeth

Geef een reactie