Niets is wat het lijkt

Dit artikel heb ik op het internet gevonden. Aangezien ik zelf heel erg verbonden ben met de Galactische éénheden door Sananda, voelt het voor mij goed om dit artikel op mijn blog te plaatsen. Het maakt veel duidelijk over de binnenaarde en de coverups van bijv NASA. Het blijkt maar weer dat je beter zelf op onderzoek uitkunt gaan dan de informatie van gevestigde instanties als zoete koek aan te nemen. Dit artikel mag in zijn geheel gekopieerd worden onder vermelding van de schrijfster.

Door Elizabeth Trutwin © 2012 alle rechten voorbehouden.�

Wat is een Sterrenpoort?�

Een Sterrenpoort is een deuropening naar andere dimensies. Sterrenpoorten zijn plekken waar energieën, gezien of ongezien, worden opgebroken en geanalyseerd in hun puurste en meest elementaire vorm, bestaande uit pure energie of licht dat resoneert en bestaat als een trillingsfrequentie of patroon. Elke planeet, zonnestelsel en Galaxy bezitten, bijvoorbeeld, zijn eigen resonantie-energie. Een Sterrenpoort zorgt ervoor dat deze resonantie of geprojecteerde energie alleen kan werken (in harmonie is) met energieën die trillen of resoneren op een soortgelijke harmonische trillingsfrequentie die onze fysieke resultaten bepalen en creëren. Ik vergelijk sterrenpoorten met de sluizen in het Panamakanaal. Door het niveau van elk binnenkomende schip te controleren en de resonerende waterniveaus, of energieën als het ware te corrigeren, maakt het mogelijk dat het schip zich van de ene naar het andere niveau of atmosfeer kan verplaatsen. Sterrenpoorten verlangen dat elk voertuig of lichaam moet resoneren met de energieën waar het naartoe gaat, of anders kan het niet passeren. Dit is de universele wet. 

Sterrenpoorten – een kromming in het ruimte-tijd continuüm

Sterrenpoorten hebben nog een andere belangrijke functie. Ze zijn een snelkoppeling, een snelweg in het ruimte-tijd continuüm. Sterrenpoorten hebben specifieke bestemmingen. Het passeren van een Aarde-Sterrenpoort brengt je in een oogwenk naar een specifieke bestemming – Aldebaran, Alpha Centauri, Sirius. Men geloofde dat degenen die de sterrenpoorten controleerden de interplanetaire ruimtereizen controleerden. Dat is een onjuiste benaming, want net als Moeder Aarde, hebben sterrenpoorten een resonantiezintuig, een herkenningsvermogen van zichzelf. Er zijn iets meer dan 50 sterrenpoorten op Aarde en een stuk of 16 hiervan wil ik duiden – Lake Titicaca StarGate, Golf van Aden StarGate, Detroit StarGate, Bagdad Palace StarGate, Irak StarGate, Ziggurat Ur StarGate, Soedan StarGate, Mt Shasta StarGate, Lake Clarence Koning StarGate, Mt Rainier StarGate, Mt Kailash StarGate, Lake Mansarvour StarGate, Mt Hermon StarGate, Meer Ram StarGate, Mt Fugi StarGate, Mt Everest StarGate, Mt Kljoetsjevskaja StarGate, Koepel van de Rots StarGate in Jeruzalem en de Kabba StarGate in Mekka. Nadat je de foto’s van deze locaties inademt en vasthoudt terwijl je hun Grootsheid voelt, keren we terug naar het werkelijk begrijpen van de schoonheid van Moeder Aarde. In mijn nieuwste boek van 5 januari 2012, Sterrenpoort Aarde, vind je foto’s van al deze sterrenpoorten met de Google Earth coördinaten zodat iedereen het onderzoek kan dupliceren om de schoonheid voor zichzelf te bewaren. Dit is Aardling, aardbewoner 101 maar wij hebben toegestaan dat we ons in de matrix dusdanig hebben laten programmeren dat we de roep van de natuur en de onderlinge verbondenheid van alle dingen zijn vergeten. Verstrengelde, gecompliceerde Natuurkunde bestudeert onze verbinding binnen de kosmos. 

Wat is een Poort naar Binnen-Aarde? 

De eenvoudigste manier om te beschrijven hoe een Aardepoort werkt is door het aanhalen van een ooggetuigenverslag. Vijf maanden vóór de Roswell Crash, veroorzaakt door onze militaire doppler-radar die gericht was op het buitenaardse luchtschip waardoor hun navigatiesysteem plat ging, vloog admiraal Richard Byrd rechtstreeks een Binnen-Aarde Poort binnen. Howard Hughes had hetzelfde geprobeerd in 1938. De vier vliegtuigen van Admiraal Byrds waren uitgerust als fotografische laboratoria. Elk vliegtuig bezat 250 pond aan films voor camera’s, die voorheen in oorlogstijd gebruikt werden, en radar op elke Marinevliegtuig om onder de ijsformaties van Antarctica te kijken. Zij zagen trans-antarctische bergen met pieken van meer dan 6.000 meter. De fotografen in de vliegtuigen namen elke drie seconden overlappende posities tijdens de gehele vlucht om de hele vlucht in kaart te brengen. De fotokaart werd zorgvuldig gesynchroniseerd met de radar om mineralenlocaties vast te leggen van kust tot kust. Engeland, Noorwegen, Zuid-Afrika, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Amerikaanse landen en Rusland maakten allemaal aanspraak op de enorme aardse rijkdommen op Antarctica. De Verenigde Staten maakten geen aanspraak op het Antarctische grondgebied. Drie van de vliegtuigen keerden terug naar hun bases omdat ze hun brandstof hadden verbruikt, maar het vliegtuig van Admiraal Byrd ontbrak. Het vliegtuiggyroscoop draaide rond en de instrumenten sloegen op hol. Admiraal Byrd stelde vast dat het licht hier anders was en hij zag geen zon. Vervolgens zagen ze bossen, een rivier en een weide. Alles werd gefotografeerd, 500 vierkante kilometer met geen ijs en geen sneeuw. Ze filmden een keten van warmwatermeren. Ze vonden een meer van acht kilometer en landden voor het meten van de temperatuur van het water en om monsters te nemen. Op deze plek was het 41° C luchttemperatuur en 21° C watertemperatuur. Admiraal Byrd rapporteert dat hij zilverkleurige vliegende schotels had gezien met een soort hakenkruissymbool. Deze hulpvaardige ruimteschepen hadden gecommuniceerd met Adolf Hitler en hij gebruikte dit symbool vervolgens met een heel ander doel. Hij voelde dat hij de sterrenpoorten en de aardse grondstoffen kon beheersen. Hij wilde de natuurlijke hulpbronnen van verschillende planeten controleren. Het blijkt dat ze kaarten uit Duitsland van Midden-Aarde van 1939 hadden gevonden, een jaar na Hughes expeditie over de poort van Binnen-Aarde. Hitler was op de hoogte van de poorten naar Binnen-Aarde en van Howard Hughes vlucht. 

Admiraal Byrd beschrijft in zijn logboek het volgende bericht dat hij via hun radio had ontvangen: “Welkom op ons grondgebied”. Zeven minuten later werden ze door een trekstraal aangetrokken en landden heel soepel op de grond. Hij beschreef verschillende mannen die hun vliegtuig te voet naderden. Vervolgens beschreef hij hoe hij op een vlak platform stapte die met grote snelheid naar een stad vloog die gemaakt was van materiaal dat op kristal lijkt. De Leider die hem begroette zei dat hij zich in Arianna, de Binnenwereld van de Aarde bevond. Admiraal Byrd’s verslag van het gesprek met de Leider richtte zich op een waarschuwing dat er nu mensen op het oppervlak van de Aarde woonden die meer geïnteresseerd waren in macht en die eerder bereid waren om de hele wereld te vernietigen dan hun vermeende macht op te geven. Hij vertelde Admiraal Byrd dat hij geprobeerd had hen te waarschuwen omdat, toen wij atoombommen boven Nagasaki en Hiroshima lieten exploderen, hij zijn schepen voor onderzoek had uitgezonden die vervolgens werden gevolgd en bedreigd dat ze zouden worden neergeschoten. Hij zei dat hij een tijd in de toekomst kon zien waarin de mensheid aan de oppervlakte de absurditeit van rivaliteit en oorlog inzag, en zij opnieuw zouden komen om ons te helpen met onze wetenschap en cultuur. Admiraal Byrd ging een paar dagen later naar Washington en rapporteerde aan het Pentagon, de President en NSA over het bericht waarin hem werd verteld om terug te keren. Hij werd meer dan 6 uur ondervraagd en dit werd opgenomen. Als Marine-admiraal kreeg hij het bevel van de staf van het Pentagon om te zwijgen over dit bericht en de ontmoeting in Binnen-Aarde. Hij liet weten dat hij dit ‘ongelooflijk’ vond. Later in 1956 zei admiraal Byrd dat het geheim houden van deze ontmoeting in strijd was met zijn waarden en zijn wil. Hij zei dat de daaropvolgende jaren niet gemakkelijk waren. Hij voelde dat zijn dagen geteld waren en zei vervolgens: “Elke Waarheid zal vroeg of laat onthuld worden”. 

Een Volledige Galactische publieke bekendmaking betekent dat we het feit onder ogen moeten zien dat onze regering, en inderdaad de regeringen van veel landen hun eigen burgers al heel lang over allerlei zaken hebben voorgelogen. Een volledige Galactische onthulling betekent dat ons collectief bewustzijn ermee heeft ingestemd om als volwassen spirituele wezens te handelen en de waarheid te accepteren zodat we verder kunnen gaan. In de woorden van admiraal Byrd: “Ik heb de waarheid gezien en het versterkt mijn geest en maakt me vrij!” Admiraal Byrd’s logboek en foto’s kunnen hier worden bekeken: http://youtu.be/jVhEtoa8ens 

Onderzeese en Ondermeerse Werkbases van Buitenaardse Beschavingen 

Er bestaan Buitenaardse Wezens die als een grote beschaving onder de zee leven in de Stille Zuidzee in gebouwstructuren met lucht-zee-sterrenschepen. Dit zijn de hulpvaardige leden van de Galactische Federatie. Hun werk is de Aarde in de gaten te houden en te assisteren met energierasters, milieuproblemen en de kosmische integratie van rassen. Zij werken om ons te helpen met dingen als chemtrails, olievervuiling, nucleair afval, dumpen, luchtkwaliteit, veel operaties die wij niet kennen. Zij werken ook met grote planetaire projecten in de gigantische kristallijne grotten diep in de Aarde, het Aarde Raster en met veel wetenschap die wij nog niet begrijpen. Ze zijn verbonden met de aminozuur-computers in de Moederschepen en de grote schepen van Soltec die toezicht houden op de Aarde. We hebben al heel lang technologische milieubijstand ontvangen. Deze onderzeese basis is te zien op Google Earth bij de Mariana Trench in de buurt van Japan. Er zijn nog meer van dergelijke bases in de meren van het Andesgebergte en ook deze zijn te zien op Google Earth. In mijn boek StarGate Aarde deel ik screen shots en coördinatenmarkeringen, dus al het onderzoek kan gemakkelijk worden gedupliceerd. 

De Volledige Galactische Onthulling Erkent de Kwartmiljoen Planeten die na 1800 Ontdekt en Vernoemd zijn en Hoe NASA op Veel van deze Planeten is Geland en Onderzocht heeft. 

Het volgende is NASA’s beschrijving van een dergelijke missie: 

“Dawn (schip) zal ingaan op de oorsprong van ons zonnestelsel door intense studie van Ceres en Vesta, twee kleine planeten die zich in de enorme planetoïdengordel tussen Mars en Jupiter bevinden. De missie markeert de eerste keer dat een ruimteschip zich in een baan rond twee planetaire lichamen zal bewegen op een enkele reis. Ceres en Vesta evolueerden in radicaal verschillende omstandigheden in verschillende delen van het zonnestelsel meer dan 4,6 miljard jaar geleden. Water heeft waarschijnlijk Ceres koel gehouden tijdens zijn ontwikkeling. Er kan misschien nog steeds vorst of damp op het oppervlak voorkomen en, mogelijk, waterhoudende mineralen. Vesta was oorspronkelijk warm en onstuimig. Zijn uiterlijk is gesmolten; het oppervlak droog. Als gevolg van deze uiteenlopende evolutionaire paden blijft Ceres in zijn oorspronkelijke staat, terwijl Vesta zich heeft ontwikkeld en veranderd gedurende miljoenen jaren. Door het observeren van beide protoplaneten met dezelfde set van instrumenten, kreeg Dawn een nieuw inzicht in de vorming en evolutie van ons zonnestelsel. 

De missie van Dawn werd gelanceerd op 27 september 2007. Het zal Vesta in juli 2011 gaan bestuderen en Ceres in februari 2015. De missie van Dawn is onderdeel van NASA’s Onderzoekprogramma, een initiatief voor een goedkoop, zeer gericht, snel ontwikkelde wetenschappelijk ruimteschip. De missie van Dawn wordt geleid door Christopher T. Russell van UCLA. Het project wordt beheerd door NASA’s Jet Propulsion Laboratory, Pasadena, Californië. Orbital Sciences Corp., Dulles, Virginia, zal het ruimteschip ontwikkelen.” 

Ze laten ons geloven dat er slechts 9 tot 12 planeten in ons zonnestelsel zijn. 

NASA filtert alle foto’s die vanuit de ruimte terugkomen, zodat we niet kunnen zien wat echt is. Alle foto’s van planeten vertonen geen sterren van de ruimte. Ze worden allemaal bewerkt met een effen zwarte achtergrond. Zij doen dit om de miljarden sterrenschepen van de Galactische Federatie in ons zonnestelsel te verbergen. We zijn planetaire burgers in een galaxy die samenwerken met levensvormen van mensen en andere rassen op honderdduizenden benoemde planeten. De volledige lijst van planeten, met de naam van de ontdekker van de planeet, zijn land en observatoriumlocatie met een uitleg van de naam zijn geregistreerd sinds 1800. Dit omvat niet alleen de oude kronieken die door de Hindoe cultuur werden bijgehouden (de Hindoe-wetenschappers claimen dat dit al duizenden jaren gebeurde). Een alfabetische lijst (met nummer) van de 250.000 + planeten kan hier bekeken worden: http://www.minorplanetcenter.net/iau/lists/MPNames.html.

Je kan ook het boek van 998 pagina’s lezen, 5e editie voorbereid namens Commissie 20 onder de auspiciën van de International Astronomical Union-Dr. Lutz D. Schmadel Duits Rechen-Institut Monchhofstrasse 12-14 69120 Heidelberg, Duitsland. “Opgedragen aan mijn collega’s, beste vrienden en trouwe aanhangers van dit project Ingrid van Houten-Groeneveld, Senior astronoom, Sterrenwacht Leiden, Nederland en Brian G. Marsden, directeur, IAU Minor Planet Center, Cambridge, MA, USA” Besef wel dat er honderdduizenden planeten met naam bestaan die ze niet willen noemen. Weet wel dat ze ons willen wijsmaken dat er maar 9 tot 12 ontdekte planeten zouden bestaan. Sorry Pluto. Bekijk de hele lijst met meer dan 250.000 namen, genummerde ‘onbetekende’ planeten, hun geschiedenis en ontdekking in het boek hier: geschiedenis en ontdekking in het bovenvermelde boek dat online vrij beschikbaar is. 

Openbaarmaking Betekent Begrip van Aarde’s Sterrenpoorten, Binnen-Aarde Poorten en Onderzeese Buitenaardse Beschavingen als realiteit. Willen wij echt een Volledige Galactische Onthulling?

Een Volledige Galactische Bekendmaking gaat veel verder dan Eisenhower’s ontmoeting op een UFO op Holloman AFB in 1954. Het gaat veel verder dan het Black Ops Geheim Ruimteprogramma gefinancierd door onze criminele rechters, banken en bedrijven die het Congres omkochten. Het gaat zelfs verder dan het begrijpen van de Ruimte Liften naar Mars en de Maan en de NSA Terug-ontwikkelde Ruimteschepen en Ruimtereizen. Volledige Galactische Openbaarmaking betekent het Besef dat de positieve hulpvaardige buitenaardse wezens al een onderdeel zijn van het dagelijkse leven op aarde. 

Geheime ruimteprogramma’s Monitoren Voortdurend de Veranderingen in de Aardse sterrenpoorten en de Buitenaardse Onderwaterbeschavingen d.m.v. van de Lage Aarde Baan ISS. 

Bijvoorbeeld, waarom hebben we zoveel satellieten en ruimtestations in lage banen rond de Aarde? Het geheime ruimteprogramma houdt voortdurend toezicht op de activiteit binnen de sterrenpoorten en op het binnenkomende en uitgaande verkeer van ET’s in de zeeën en meren van het Andes Gebergte en in de Stille Zuidzee in de buurt van de Marianen. Google Earth toont ons afbeeldingen die drie maanden of ouder zijn. Google Earth werkt hand in hand met het leger om delen van de Aarde voor het publiek te verbergen door gebieden onherkenbaar te maken die ze ons niet willen laten zien. NASA filtert rigoureus zijn beelden door het verwijderen van de achtergrondgegevens in foto’s en het kleurloos maken van de oppervlakte, de Maan is grijs, Saturnus is grijs, Mercurius is grijs oplopend tot een zwarte achtergrond. 

Welkom bij het Ruimteschip Aarde, Onthuld 

Aangezien afbeeldingen gewijzigd worden om de Buitenaardse Aanwezigheid op Aarde voor ons te verbergen, willen we nog eens onze kennis herzien ten aanzien Sterrenpoorten op Aarde, Binnen-Aarde Poorten en de Onderwater ET Bases. Niet alleen zijn hun Bases op de Maan en Mars, we hebben ook bases op Aarde. Lang geleden stopten we met het luisteren naar de oproepen van de natuur, we stopten met het luisteren naar de oproepen van de Kosmos. Om uit te leggen wat ik bedoel moet ik jullie meenemen op een reis van jullie Thuisplaneet. Wij in het westen begraven ons onder de tv met onze sociale relaties op onze laptop. Het levert ons nauwelijks iets op. Laten we eens een kijkje op Ruimteschip Aarde nemen ~http://CosmicAscension.org/TheStarGates.html

Geef een reactie