Overgang naar Hart energie

Channeling van Karen Bishop (www.nieuwetijdskind.com)

Planetair gezien maken we allemaal een grote vooruitgang, terwijl we hele nieuwe ruimtes binnengaan…eindelijk ! Al die tijd leken de dingen zich maar half te manifesteren, of gedeeltelijk, of alleen maar tijdelijk, maar nu gaat de juiste manifestatie op vele verschillende gebieden toch echt komen. Dit is te danken aan het feit, dat we nu meer volledig in de nieuwe groef terecht komen en hierdoor zullen we ontdekken, dat we nu dingen kunnen manifesteren die echt blijven. We hebben al zo lang in een overgangstijd en in een uitgestelde situatie gezeten, we werden tegengehouden (voor onze eigen bestwil) in het creëren van iets nieuws, daar het dan alleen maar weer afgebroken zou moeten worden, wanneer onze meer perfecte nieuwe situatie zou arriveren. Eigenlijk zijn we naar een nieuwe ruimte in de kosmos verschoven. Kun je je voorstellen hoeveel we alleen al hierdoor zijn geraakt ?
We zijn met onze vorige spirituele overeenkomsten klaar en het kan nu behoorlijk heftig zijn, om je in een nieuwe situatie en met een nieuw doel te bevinden. En dit zal inhouden, dat we helemaal vanaf de bodem gaan beginnen, daar onze nieuwe wereld binnen deze nieuwe kosmos op een hele andere manier werkt, dan wat we in het verleden gewend waren. Hint: de hartenergie runt de show in elke situatie.
* Als je moeilijk in slaap kon komen, dan was je niet de enige. De dingen bewegen nu heel snel, terwijl onze nieuwe ruimte doorgaat met het opzetten of beter gezegd het uitlijning proces van het nieuwe. Dit zijn inderdaad opwindende tijden…let op de vele schoonmaakbeurten die doorgaan, terwijl de aarde zichzelf voorbereid…zowel onze persoonlijke schoonmaakbeurten als de schoonmaakbeurten van de aarde zullen doorgaan. We moeten onberispelijk schoon zijn als we ons gaan opvullen met de nieuwe en hogere energie van een hele nieuwe wereld.
* De energieën dringen de laatste tijd met een behoorlijk kracht door en creëren enorme hoeveelheden beweging binnenin ons. De symptomen? Je zou zomaar zin kunnen hebben om te gaan huilen, zonder duidelijke aanleiding daartoe, je hart zou te keer kunnen gaan, je zou last kunnen hebben van kortademigheid, moeite kunnen hebben met slapen en snel geïrriteerd kunnen zijn. Je zou het gevoel kunnen hebben dat je de controle verliest, dat je je overweldigd voelt, of zelfs het gevoel kunnen hebben dat niemand meer de zaak onder controle heeft.
*Hectiek, hectiek, hectiek en druk, druk, druk. Dit zijn de resultaten van deze snel bewegende energie, die veel dingen op een hele vastberaden manier en met hoge snelheid op zijn juiste pad zet. We kunnen de snelle creaties nu gewoon niet meer bijhouden en aldus kunnen we ons constant overweldigd voelen. Voeg hier de duwende kracht van de energieën zelf aan toe en hoofdpijn, stijfheid in de nek en een algehele druk om ons heen zijn hierdoor een normaal resultaat.
*Mensen die we ontmoeten, zouden ons plotseling kunnen laten vallen met de behoefte om zich van ons te verwijderen (niet bepaald een reactie uit de hogere energie niveaus met vereniging en verbinding als gewenste realiteit ! —— wat hierdoor zelfs nog meer verwarring en droevige harten veroorzaakt !),of ze ratelen maar door over hun persoonlijke situaties met bijna een hysterische kern erin, ook al is het subtiel (ik kan het ze niet kwalijk nemen…. deze energie is intens !)
* In de afgelopen weken waren we druk, druk, druk, daar we onze nieuwe ruimtes aan het voorbereiden waren…. we maakten onze nieuwe bedden op, waar we in de komende tijd zouden gaan liggen. Met een ogenschijnlijk onuitputtelijke energie tot onze beschikking, is de oude uitputting ineens in slaaptoestand gegaan. We hadden veel te doen! Zodra er genoeg van ons gesetteld zijn (eigenlijk gebeuren er nu zoveel dingen tegelijk tijd, omdat er geen lineaire tijdstoestand meer bestaat) zal de intens duwende kracht van de energie zelfs nog meer van het oude naar buiten duwen. Deze volgende ronde van duwende energie is nu gearriveerd, maar hou er rekening mee, dat deze energieën voorlopig nog steeds voor een behoorlijke tijd zullen komen en gaan. Wat er nu is overgebleven is zo miniem, dat duwen en schoonmaken nu de belangrijkste methoden zullen zijn om ons voor te bereiden op het arriveren van de nieuwe energie.
*Hierdoor komen persoonlijke schoonmaakbeurten dus ook hard aan, samen met de schoonmaakbeurten van de aarde, daar het proces blijft doorgaan. En laten we niet die oude bekende hitte en warmte vergeten die we soms binnen in ons voelen, daar het oude soms letterlijk uit onze systemen gebrand wordt. Zere gevoelens en pijnlijke plekken in de onderste delen van ons lichaam kunnen van tijd tot tijd weer eens opkomen, daar we verder gaan met het gronden in de nieuwe aarde, die zich voor onze ogen begint vorm te geven. Oef! Het lijkt wel of we nooit eens pauze krijgen! En we zouden ons nog steeds op een vreemde manier ongemakkelijk kunnen voelen en niet op de juiste plek, alsof er absoluut nergens meer een plek is, waar we naar toe zouden kunnen gaan en die eindelijk eens bij ons zou passen en goed zou voelen. “Ik wil me gewoon eens een keer normaal voelen !” zouden we aan het universum kunnen zeggen, maar een nieuwe norm begint zijn intrede te doen en de dingen zullen nooit meer hetzelfde zijn (omdat ze beter zullen zijn!).
*Daar deze duwende energieën hun werk doen, door het oude naar boven te brengen, zouden we ons in het algemeen ook gewoon vreselijk kunnen voelen zonder duidelijke reden. Daar we binnenste buiten worden gekeerd, zouden we ons emotioneel (en fysiek) gewoon …..BLEHHH…kunnen voelen en gewoon IRI kunnen voelen en niet weten precies waarom. We zouden ons zelfs nergens comfortabel kunnen voelen, daar geen van onze oude trucjes en maniertjes die altijd werkten nu nog werken zoals ze vroeger leken te werken. Zucht……wat een lange reis is het geweest! Maar we hebben een lange tijd op deze grote verandering gewacht en de dingen gaan nu eindelijk op goddelijke en perfecte manieren verschuiven.
* Wanneer de duwende golven gaan stoppen, dan zullen onze nieuwe ruimtes de voornaamste energieën gaan worden en deze nieuwe ervaringen en ruimtes kunnen nu behoorlijk geweldig gaan voelen. De harten gaan eindelijk verbinding maken en de hart energie is nu zeer zeker binnen aan het stromen.
*Terwijl we doorgaan met ons evolutionair proces, zijn we momenteel even in een patroon terechtgekomen (in ieder geval totdat de dingen weer een beetje gaan veranderen, en wie weet hoe de dingen zich daarna gaan ontvouwen!) In de laatste jaren hebben we ons van zoveel ballast ontdaan en daardoor bevinden zeer zeker velen van ons zich nu tijdens het laatste stuk in dit patroon. Het patroon had te maken, en heeft voorlopig nog steeds te maken met het opschonen.
*Persoonlijke, lichamelijke, mentale en spirituele schoonmaakbeurten zullen steeds weer voorkomen en ook de schoonmaakbeurten van de aarde zullen verder gaan. Het patroon zal zich manifesteren als een grote druk wanneer de hogere energieën arriveren, velen van ons zullen zich overweldigd voelen, op een vreemde manier hysterisch, gespannen en lichtgeraakt en kunnen zelfs het gevoel hebben dat ze onzichtbare vliegen aan het doodslaan zijn. Er zullen ook zaken met betrekking tot grensoverschrijdingen voorkomen, daar alles uit zijn normale proportie wordt gehaald door de duwende energieën van boven. We zouden behoefte kunnen hebben om te gaan huilen, daar we het gevoel zouden kunnen hebben nergens meer thuis te horen en ons af kunnen vragen waar we ons in godsnaam bevinden. We zouden depressief kunnen worden en ons heel oncomfortabel kunnen voelen daar er zoveel duisternis naar de oppervlakte komt. Onze omgeving zou vreemd kunnen aanvoelen, we zouden niet in staat kunnen zijn om met anderen te communiceren (we zouden ons verwilderd en verloren kunnen voelen als we een poging deden) en onze dromen zouden ’s nachts ook wel eens heel raar kunnen zijn, daar alles en iedereen er zomaar ineens in voor zou kunnen komen! En niets, helemaal voelt vertrouwd aan.
* Na een fase van “duwen”, zullen we ons dan in een nieuwe ruimte bevinden, ook al arriveerden we daar pas na hele kleine en hele langzame stapjes. We zullen langzaam maar zeker doorbreken naar een nieuw terrein en we  zullen arriveren in ruimtes waar we interacties zullen hebben, die zoveel beter bij ons zullen passen. Dus, nadat de opschoningsperiode van de duwende energieën voorbij is, zouden we ons geweldig kunnen gaan voelen! We zullen ons in korte tijd aanpassen aan de nieuwe situatie, alles waar we aan denken zal zich meteen manifesteren, en er zal meer liefde en zorg aanwezig zijn dan in het verleden.
*Terwijl we langzaam maar zeker het oude eruit duwen, zal het nieuwe arriveren, in fysieke vorm of in de vorm van de nieuwe hartenergie waar het in de nieuwe wereld allemaal om zal gaan draaien. Leeg, gevuld worden, leeg, gevuld worden, leeg, gevuld worden. Dit zal dan het patroon voor een behoorlijke lange tijd gaan worden. Dus ook al zouden we ons leeg voelen, oppervlakkig, hol van binnen, net als een kartonnen figuur, we zijn gewoon bezig met ons leeg te maken, zodat we meer van de hartenergie in ons op kunnen gaan nemen.
*Als het licht van boven gaat arriveren, zal het alles vergroten wat nog bestaat. Hierdoor zal datgene, wat nog over is van onze persoonlijke onbalans, of beter gezegd daar waar we nog niet helemaal uit hartenergie bestaan, heel erg vergroot gaan worden en dit zal naar de oppervlakte gaan komen. Als we een dominant persoon zijn, zullen we ERG dominant gaan worden, als we graag de leiding hebben en graag commanderen, zullen we dit soort gedrag nog erger gaan vertonen. Als we graag nieuwtjes vertellen, zal het lijken alsof we onze klep maar niet kunnen houden over wat er allemaal om ons heen gebeurt. Als weg raag communiceren, beginnen we te ratelen en te herhalen als een gebroken langspeelplaat! En als we graag anderen willen assisteren, zullen we hierin doorslaan en maar niet gecentreerd en rustig bij onszelf kunnen blijven. Deze hogere energieën die zoveel vergroten, zullen ook de ervaringen van het “te veel om het allemaal bij te houden gevoel” veroorzaken. In de loop van de tijden zullen velen ervaren dat het veel te stresserend is om zo druk te zijn en dit zal dan de veranderingen brengen die nodig zullen zijn op de planeet. We zullen opnieuw weer terug naar de eenvoud keren en dat wat echt belangrijk is. En weet, dat het zich onzichtbaar voelen, nog steeds een fundamentele ervaring van het ascentieproces is!
* Uiteindelijk, nadat veel van alles is opgeschoond en uit de weg is geruimd, zal de hartenergie de dominerende energie worden die zich in allen van ons zal belichamen, en nadat dit gaat gebeuren, zullen de dingen echt met een sneeuwbal effect gaan werken, wanneer de liefdesenergie de planeet gaat overnemen. Maar voordat we de drempel van deze nieuwe wereld zullen bereiken, zullen we ons eerst moeten voorbereiden op nog meer arriverende opschoningsbeurten.
*Als we onze eigen weg gaan vinden in deze nieuwe en andere structuur, zullen we er gauw achter komen, dat er weer opnieuw nieuwe ruimtes op ons te wachten staan. Onze ouden rollen zijn nu voorbij, en God en het universum zullen altijd, altijd voor ons zorgen in de komende tijd.
 
Karen Bishop

Geef een reactie