Kristallen Schedels

Ongeveer zes jaar geleden kocht ik mijn allereerste schedel. Het kwam als een bliksem bij heldere hemel. Ik zag de bergkristallen schedel staan en werd er direct smoor verliefd op, terwijl ik steeds had geroepen; “voor mij geen schedel, daar heb ik helemaal niets mee”. Het was alsof ik opging in zijn energie en niet meer los kon laten. Wat ik ook deed de schedel bleef aan me trekken en roepen! Door de mooie en prachtige liefdevolle energie van de schedel, heb ik hem gekocht. Ik heb er nog geen dag spijt van gehad! Nu, na al die jaren, staat er een prachtige schedel te stralen en heeft hij grote regenbogen in zich gekregen. Inmiddels is het een schedelfamilie geworden van 22 schedels! We werken op diep niveau met Moederaarde en de kosmos samen, nu helemaal met de shift die gaande is! Iedere schedel heeft zijn eigen kenmerken, energie en taken. Ik durf wel te zeggen dat we op éénheidsniveau met elkaar samenwerken. Ik geniet elke dag van ze!

Wat me vaak opvalt is dat mensen een schedel kopen omdat ze die mooi vinden. Ze realiseren zich niet dat het andersom werkt. Een schedel kiest jou uit om als hoeder/hoedster voor hem/haar te zorgen, maar ook om voor jouw groei iets te kunnen betekenen.  Dit zijn de punten waar je op kunt letten als een schedel, jouw als hoedster/hoeder uitkiest:

1. Roept de schedel jou!

2. Blijft hij/zij maar in je gedachte ook al probeer je hem/haar los te laten.

3. Is de aantrekkingskracht erg groot!

4. Wat doet het met jou! Wordt je emotioneel, spontaan verliefd, heel erg blij als je de schedel in je handen hebt.

5. Het is zeker mogelijk dat het slechts om een vluchtige kennismaking gaat en dat de aanraking van de schedel voldoende voor jou is en daarna de schedel weer mag loslaten.

Als je hier niet op let kun je het risico lopen dat je een schedel koopt die helemaal niet bij jou wil zijn. De schedel gaat dan helemaal zijn eigen gang en kan je leven op een negatieve, heftige manier op z’n kop zetten. Een schedel die echt bij jou past werkt ook in je energie op een heftige manier,  maar dan in harmonie en liefdevolle energie. Wat je nooit uit het oog mag  verliezen is dat een kristallen schedel een levend wezen is met zielsenergie die graag met respect en liefde behandelt wil worden. Zo geef je je schedel alle ruimte te Zijn en om zijn volledige potentie te geven, waarvoor hij bij jou gekomen is!

Het maakt niet uit hoe hij/zij eruit ziet, maar wel door wie de schedel gemaakt is! De intentie van de carver is een essentieel onderdeel bij het maken van een schedel. Wat voor energie/intentie gebruikt hij tijdens het carven van een schedel, is het liefdevolle energie, is de carver betrokken bij wat hij maakt, hoe staat hij zelf in zijn eigen energie of carvt hij alleen om er heel veel geld mee te verdienen? De schedels die ik heb zijn bijna allemaal gemaakt door Leandro de Souza uit Brazilië. Zijn schedels zijn zuiver in de energie, dat blijkt ook wel als je er één thuis krijgt, je hoeft de schedel nauwelijks te reinigen en kun je meteen aan de slag als je dat zou willen. Als een schedel bij mij komt dan spoel ik hem/haar eerst af onder de kraan en mag hij/zij daarna bijkomen van de reis en de nieuwe energie waar de schedel in terecht is gekomen. Afhankelijk van wat de schedel zelf aangeeft duurt het meestal 2 tot 5 dagen voordat ik een schedel open, activeer en ermee ga werken.

Ik heb het nog niet meegemaakt maar een schedel kan na verloop van tijd gaan aangeven dat hij/zij verder wil en een andere hoedster/hoeder wil hebben. Voel je daar niet schuldig over, de schedel geeft alleen maar aan, klaar te zijn met het verhogen van jou energie en weer een nieuwe uitdaging zoekt. Als hoedster/hoeder ben jij degene die een andere hoedster/hoeder moet gaan zoeken.

Nog even kort samengevat waar je op kunt letten als je een schedel wilt aanschaffen;

1. Koop alleen een schedel als hij/zij je “roept” op welke manier dan ook.

2. Als je twijfelt, laat de schedel staan en kijk of hij aan je blijft trekken, als je uit zijn blikveld bent.

3. Wees je ervan bewust, dat als je een schedel koopt, je zijn/haar hoedster/hoeder wordt.

4. Kijk goed wie de schedel gemaakt heeft en met welke intentie dat is gedaan.

5. Behandel de schedel met respect en Liefde, dan krijg je er ook heel veel voor terug.

6. Zet je schedel regelmatig in de zon, volle maan en in de regen(als de kristalsoort daar tegen kan). De schedel vindt dat heerlijk en het helpt hem/haar ook de energie te verhogen van zichzelf, van jou, Moederaarde en de kosmos.

Ik wens je heel veel succes met een mogelijke aankoop van een kristallen schedel.

In Licht en Liefde, Lizeth Brands

4 Reacties op “Kristallen Schedels”

 1. Tessa zegt:

  Goedenavond… Ik heb een schedel.. Helemaal
  fijn.. Nu is er ook een ander op mijn pad
  gekomen.. Hoe kan ik dit het beste aanpakken
  en kennis maken??? Ik wil dit graag goed
  doen.. Mvg Tessa

 2. Luister goed naar je gevoel Tessa, dan komt alles goed.

  In Licht en Liefde, Lizeth

 3. Leone benneker zegt:

  Hallo.
  We wonen met twee mensen in huis.
  Nu lees ik dat een schedel je roept, dat klopt en dat ze dan samen met mij kan werken, maar nu vindt mijn vriend die schedel maar niets, geeft de schedel dan negatieve aan mijn vriend.
  Liefs Leone

 4. Hallo Leone,

  De schedel hoort bij jou en kan alleen met jou werken.

  Het is je vriend die deze schedel mag leren accepteren zoals die is en de schedel mag leren loslaten.
  Dat is wat de schedel duidelijk wil maken. Zo gauw je vriend de schedel heeft geaccepteerd zoals die is.. zal de energie ook beter worden.

  Succes,
  In Licht en Liefde, Lizeth Brands

Geef een reactie